Jeżeli chodzi o TeDe to nie trawie jego nowego stylu... ludzie mówią że on jest komercyjny a moim zdaniem NIE! On właśnie ma już kupe kasy on teraz robi muzyke taką jaka mu się podoba nie śpiewa właśnie tego czym stoi HH (to co pisała Shirley co jej nie przypasiło) tylko jakieś bzdury z których się śmieje... z jego nowszych piosenek podoba mi się tylko "Król parkietu" czy coś takiego.. "wiesz kto jest tu? wiesz kto jest tu TeDeF parkietu król" jakoś tak to leciało... wesoła piosenki i mi się podoba.. nie trawie Wielkie Yoł i inne podobne piosenki... i nie lubie jak ludzie piszą na murach"Wielkie Yoł, pozdro 600" dla mnie to obciach-_-'
O wiele bardziej wolę jego pierwszą solową płyte, bardzo fajne wolne piosenki i do tego szybkie, moja ulubiona to:"kombosy" TeDe spiewa w pewnym miejscu tak:"Kombosy tego nigdy dosyć nie ma jak na PSX kumpli zaprosic, sie gra! Konsola nagrzana my tniemy w Jackie Chana,... nie ma nic dla nas nic dla nas nie istnieje jaramy się na rekordy w tony hawka..." no to jakoś tak leciało ale piosenka jest bardzo wesoła i strasznie mi się podoba...
Gdy TeDe grał jeszcze ze swoją ekipą jako "Trzycha" także mieli bardzo fajne piosenki a najlepsza jaką słyszałem polska piosenka HH należała właśnie do Trzychy ale nie pamiętam tytułu... wiem tylko że leciała tak:"czas nas zmienił chłopaki-PROSTE-mówiłem głupoty ale z tego wyrosłem-BŁĘDY-..." coś tam coś tam, piosenka była wolna i mówiła o tym że przez upływ czasu się zmieniami ale nie zapomnimy ksywek i takie tam bzdeciki że cie koledzy nie opuszczą... jest to moja ulubiona piosenka HH
Obecny hip hop mi się nie podoba i nie trawie tego... jak mówiłem kiedyś już wiele razy HH to dla mnie:Fenomen,Gramatik,OSTR, i czasami TeDe
Szanuje jeszcze tylko Księgę tajemniczą Prolog ...choć sam kaliber dla mnie nie ma za fajnej muzy...