No dobra ludziki, czas coś tu ogłosić, bo dawno nie zaglądałem. Jak widać, wakacje zepsuły nam troche sesje, więc trza coś postanowić. No więc:
Team A - Hisoka i Serge zaginęli w akcji, a Heciak się czai gdzieś, bo go ciągle na GG widzę. Nie możemy jednak grać, co oczywiste, kiedy nie ma kompletnej drużyny. Prawdopodbnie kontynować będziemy dopiero w październiku.
Team B - Wy jako jedyni jeszcze jesteście skłonni grać. W sumie to dobrze, bo może uda się skończyć jakiś scenariusz, bez interakcji z czerwonymi. Gramy sesje jutro o 20:00.
Team D (Delta Squad) - Swoją wielką mocą, posyłam wasze postacie do wiecznych otchłani, gdzie bebechy wasze strawą się staną dla hord infernalnych demonów. Rozwiazuję waszą drużynę, bo The Reaver w wojsku, Zell się zjawia żadko, a Glenn nawet specjalnie nie zabiega o sesje. Może napiszę wam dzisiaj The Ending i zamykamy dział.
Team E
Uwaga uwaga!!! Dziewczynki i chłopcy!
Na wniosek niejakiego Teodachad'a, postanawiam skompletować nową drużynę. Zabawimy się jednak troche inaczej tym razem:
- Drużyna ma być liczyć 4, 5 lub 6 osób, nie jak wcześniej 3.
- Tak jak w wypadku Team'u D, nie będzieci nagradzani EXP'em tak jak Team A i B.
- Nowa drużyna będzie korzystała ze statystkyk - systemu, który nie ruszyłem w wypadku drużyn wcześniejszych. Będą oni więc mogli walczyć i wykonywać testy, a wyniki będę zamieszczał ja, w swoich postach (ma to swoje plusy i minusy).
- Fabuła będzie mniej kryminalna i pokręcona - to nie będzie siekanka w stylu AD&D, ale pewnie częściej przyjdzie wam dobywać oręża.
- Teodachad i Mleczny będą w tej drużynie, więc będzie.... dziko....
- Sesja bedzie raz w tygodniu i będzie trwała 3h jak zwykle. Kiedy i od której, to ustali się potem.
Zaczynam więc rekrutacje do nowego team'u. Osoby chętne niech piszą tutaj, a ja będę je dopisywał do listy poniżej. Kończę rekrutację po tygodniu lub kiedy team sięgnie 6ciu osób.
1. Teodachad
2. Mleczny
3. Glenn
4. Dark Butz
5. _dark_cloud_
6. The_Reaver