MG ma kilka spraw na głowie.... musi napisać kolejny rozdział IsoG, dopisać coś do NSH2 (bo obiecał), pomyśleć o kolejnej lekcji japońskiego, przejrzeć o co chodzi z tą całą Ashley'owską encyklopedią SZ (też obiecał), postrzątać w pokoju (bo mnie strarzy sprzedadzą na targu niewolników na Sumatrze, jak tego nie zrobię) i do tego zaplanować zatrważająco dużo rzeczy związanych z WFRP. Rozpad Teamu C, wejście Hisoki i nie dający mi spokoju Glenn to tylko wierzchołek góry lodowej rzeczy, do których muszę się jakoś ustosunkować i podjąć jakąś decyzję... Przez to też przesuwam sesję drużyny B, która miała być dzisiaj na środę, żebym miał trochę czasu na spokojne rozważenie wszystkich tych zagwostek i bym mógł przygotować się do sesji (a tym razem serio mam co przygotowywać). Jutro wieczorem wydam oficjalne zarządzenie, w którym powiem wam co i jak i postaram się rozwiać wątpliwości wszystkich graczy i zainteresowanych...
::DZIEŃ PÓŹNIEJ::
Dobrze... w takim razie podejmuję głos względem waszych problemów:
1) Hisoka w drużynie A
Decyzja została już podjęta i Hisoka faktycznie trafia do drużyny A. Rozpatrzyłem rządanie zmiany profesji jej postaci. Odpowiedź: NIE. Proszę nie próbować dalszego wykłucania się w tej sprawie, bo nie prowadzi ono do niczego, jako że jestem surowy, stanowczy i wogóle ze mnie sztywniak. Jej pierwszy występ będzie w piątek, o godz. 18:00, kiedy to odbędzie się XX sesja drużyny A. Z pewnych przyczyn nie weźmie w niej udziału Heti, a ja tym razem pozwalam na grę bez niego, również z pewnych przyczyn, których tutaj nie wyjawię, bo są związane z fabułą. Chciałbym również zaznaczyć, że zgadzam się na dołączenie Hisoki do drużyny A tylko pod warunkiem, że wcześniej przeczyta ona The Begininng, Poradnik Gracza i przynajmniej 5 ostatnich sesji drużyny czerwonych. Jeżeli nie zdąży do piątku, to jej dołączenie zostanie przeniesione, dopóki tych tekstów nie zmęczy...
2) White_Wizard w drużynie B
W_W zostanie podłączony do drużyny niebieskich w najbliższym możliwym terminie. Prawdopodbnie jego pierwsza sesja z nowymi kompanami, będzie miała miejsce pod koniec następnego tygodnia. Wcześniej zostanie mu stworzona nowa postać, którą będzie grał. Nie zezwalam jednak na dołączenie do drużyny niebieskich kogokolwiek jeszcze, z powodów osobistych... drużyna jest odpowiednio wyważona, a dodanie kogoś jeszcze mogłoby zepsuć harmonię, na którą sobie ciężko zapracowałem...
3) Beta-Squad D
Glenn nie daje mi spokoju i ciągle truje mi, żebym coś zrobił. Chodzi o to, że miał on zostać przydzielony, jako nowy kompan do drużyny C, jednakże ta się wcześniej rozpadła. Stwierdziłem dzisiaj, że może warto spróbować zagrać z nową drużyną, w której on będzie. Żeby nie powtórzyła się jednak historia z teamu C, stawiam wcześniej kilka warunków:
- Potrzeba jeszcze dwóch graczy do pełnego składu, więc pozwolę na jego istnienie tylko wtedy, kiedy Glenn znajdzie dwóch chętnych.
- Każdy członek drużyny A i B może się na sesji niestawić w sumie 5 razy. Członkowie drużyny D będą mieli tylko 2 takie szansy.
- Sesje nie będą punktowane, jak to ma miejsce w drużynach A i B. Będą to sesje czysto rozrywkowe. Z tego też powodu, fabuła drużyny D będzie niezwiąza z tą u pozostałych drużyn.
- Wgląd w sesje drużyny D dostaną wszyscy zalogowani userzy. Po zakończeniu wszystkich sesji owej drużyny, gracze którzy w niej brali udział dostaną tytuły "Dead Warhammer Player" umożliwiające podglądanie sesji team'ów A i B.
To jest oficjalne orzeczenie i nie mam zamiaru go zmieniać... możliwy jest pewien mały dodatek do drużyny D, ale narazie jeszcze nic nie wiem.