Spoko.... przygotujcie już swoje dane osobowe tzn: Imię, Rasa (elf, krasnolud, człowiek, halfing [czyt. hobbit]), Klasa Zawodowa (Wojownik, Ranger, Łotr, Uczony), wygląd (tylko pliz.... bez takich opisów jak na "Ty jako postać RPG" (patrz offtopic)), Wiek (elfy i krasnoludki żyją do 200, halfingi do 140, ludzie wiadomo) i może jakieś cechy wyznacznikowe (tylko bez metalowych kończyn, blizn na całą twarz, czy magicznych artefaktów zamiast oczu). Nie ogłaszajcie się z nimi publicznie.... jak nie możecie wytrzymać, to przeslijcie mi je na priva, żebym już miał pod ręką...
EDIT:
Ważne... dla tych co nie znaja Warhammer'a
oto jest mapa (zdecydowanie zbyt szczegółowa) Starego Świata, czyli kontynentu na którym gramy
Stary Świata oto (jak na przekór za mało szczegółowa) mapa tego, co na poprzedniej było kupa drzew z napisem Empire... czyli Imperium (to jest kraina, w której gramy)
ImperiumEDIT 2:
Dobra..... niech gracze (oprócz Zella) przyślą mi na priva odpowiedzi na te pytania co do ich postaci:
Imię:Rasa: (Człowiek, Elf, Krtasnolud, Halfing)
Wzrost: (C 160-180, E 170-190, K 130-150, H 100-120)
Klasa Zawodowa: (Wojownik, Ranger, Łotr, Uczony)]
Kolor oczu:Kolor włosów:Broń ręczna: (Zawsze dostajecie nóż, ale możecie wybrać miedzy mieczem, toporem, albo młotem..... wszystko oczywiście jednoręczne)
Oczekiwania co do bohatera: (ja wybieram wam profesje, charaketer, pochodzenie i umiejętności, więc napiszcie coś o jego/jej charakterze itp.)
Co co nie znają WFRP na tyle, żeby odpowiedzieć na powyższe pytania niech zgłoszą się o mnie na GG. Chciałbym też usłyszeć potwierdzenie przystąpienia do gry od FaLi, White_Wizarda i GamePlaya, bo nie wiem, czy oni grają czy nie
ciekawe ile jeszcze razy będę edytoweł tgo posta...
EDIT3..... (sigh)
Wykluczam z zabaw GamePlay'a i White_Wizard'a za nie pojawianie sią na forum. Jeśli ktoś z nich jednak chce grać, niech mi da cynk. Aktualna lista graczy to:
Zell Dincht /Ready/Morchol /Ready/De6v6il6 /Ready/Solidus /ReadyS&S /Ready/heti /Ready/Moderatorzy, którzy będą pilnować porządku w grze:
ARDMarvellMG
Ja (hehe)