no neta nie ma również Hisoka... ale część osób mogła np. wyjechać na długi weekend czy coś.. Musiolika nie ma, bo emigruje z rodziną do Boliwii, czy coś... ale za to jakieś stare noob'y przyszły, jak Raziel i JebaKa... skoro już mowa o Razielu, to mnie ten koleś przeraża.. to nie jest normalne, żeby po każdym poście pisać "pozdrawiam"... brrr...
Bo to jest bardzo, bardzo, bardzo nieśmiesznie jeśli zakupione za ciężko zarobione złotówki KH2
Może znajdziesz na forum jakiegoś fajnego kolege, który ci nagra KH2 i wyśle... skoro już o tym mowa, to będę musiał z Serge'm się wymienić znowu, bo bym chciał MGS2 (ściągałem go ze trzy razy i zawsze był zwalony), a on napewno dniami i nocami marzy o tym, żeby sobie w końcu popykać w Itadaki Street Special (swoją drogą wpytna gra, naprawde się dobrze bawiłem przy jej przechodzeniu hehe).
Hmm.. wcześnie jest.. może se pójdę jakiegoś artykuła napisać... albo ten rodział Isog'a, za który zabieram się od trzech tygodni... kryzys twórczy to nie jest fajna rzecz jednak... a zresztą, po co ja to piszę i tak nikt nie czyta moich postów. Jest z milion lepszych sposobów spędzania czasu, w szczęgólności 1:30, niż czytanie moich pozbawionych sensu wypocin... idę sobie więc.. tak.. to już koniec tego posta.... no....