och, aleście ruszyli z impetem w głąb
co do n-k pisałem już parę razy, nic nie mam do dodania nowego. Nie wchodzę na głowną bo mnie wkurzają codziennie dodawane nowe fotki przez moje przeurocze koleżanki. Do tego słitaśne komentarze, "to ja z sikoreczką" "to ja z moim skarbem K.C. :*******" no i oczywiśćie pod kazdą fotką towarzystwo wzajemnej adoracji : "ale ślicznie wyglądacie","och ale pięknie wyszłaś". Największą mam bękę z takiej jednej, wcale nie głupiej dziewczyny- otóż za kazdym razem jak się pokłóci z chłopakiem wywala go ze znajomych (LOL) a gdy się znowu zejdą wywala wszystkich znajoych, zeby jej bojfrend był znów na pieewszym miejscu w jej znajomych - ta dziewczyna ma 20 lat. Nieźle, co nie?
ja wrzuciłem jakąś aktualną fotę i taką kompilację wszystkich zdjęć z legitymacyj szkolnych, więcej nie trzeba, zresztą i tak mnie coraz bardziej dobija to co się dzieje z tym serwisem. ludzie dodają do znajomych wszystkich jak leci, nauczycieli, sąsiadów, "kurczaczek" jakichś krewnych których nigdy na oczy nie widzieli, boże..
a te "konta" o ktorych sierhij pisze, "największe biusty na swiecie" "klan kowalskich z całego świata" "największe penisy" -
RZAL.PRLTant, ten
rzalnapisałem specjalnie. Zawiodłęm się na Tobie, myślałem, że poznasz się na mojej próbie wyrażenia niewyrażalnego żalu przez napisanie go z dodatkowo żałosnym błędem ort.
Sierhij, weź pls zmień tego niesiołowskiego, ostatnio mnie tak wkurwia. Napisał artykuł pochwalny na cześć tego zamachowca z wilczego szańca - że to nawet nie bohater, jedno nieskazitelny heros. W rzeczywistości to był niegorszy narodowy socjalista od hitlera. W ogóle niesioł dawniej zatwardziały zchnowiec, częsty gość radiamaryja a teraz taki przeicwnik rydzyka, jezus maria co za hipokryzja. Gorzej niż z sld.