Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262530 razy)

Offline ivymike

• Soldier
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #27060 dnia: Stycznia 23, 2008, 06:56:46 pm »
No dobra, ja też tam trollowałem ostatnio, jako Krzysztof Wro! Do czasu, aż się zirytowałem (dyskutował ze mną niezmiennie  beton najwyższej frakcji), i moje konto odziedziczył pawel za, wówczas już zbanowany. Nie na długo, jak widać :)

Aczkolwiek zauważyłem, że dopóki bawisz się grzecznie ich własnymi zabawkami (im więcej w wypowiedzi użytych papieskich encyklik, tym czystszy tyłek), to nie masz szansy dostać nawet warna.

Teraz chyba wstrzymali rejestrację do odwołania, po tym jak się z nimi pożegnaliśmy z wielkim hukiem (hehe), bo od dwóch dni doopa nie ma odpowiedzi od admina :( Tak, to się nazywa syndrom odstawieniowy!

te Tant jak bedziesz mial okazje zapytaj sie co mysla o teori ewolucji Darwina ;f
Ja zdążyłem spytać. Wyznają kreacjonizm naprzemian z  jakąś dziwną pomyłką zwaneą teizmem ewolucyjnym. To znaczy ci, którzy tam nie trollują :)

pozdro
ivymike

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #27061 dnia: Stycznia 23, 2008, 07:03:18 pm »
~Uwaga! ogloszenie bezplatne:~
Oficjalne:Super Mario Galaxy wybierd*la w kosmos.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27062 dnia: Stycznia 23, 2008, 07:05:40 pm »
Kreacjonizm jest niezgodny z oficjalnym stanowiskiem Kościoła hehe.. ciekawe, czy o tym wiedzą. Wydaje mi się, że oni uznają "Teorię inteligentnego projektu" w ewolucji...

Aczkolwiek zauważyłem, że dopóki bawisz się grzecznie ich własnymi zabawkami (im więcej w wypowiedzi użytych papieskich encyklik, tym czystszy tyłek), to nie masz szansy dostać nawet warna.

Warna nie, bo faktycznie dotąd żadnego nie miałem. Ale przed daniem mi bana ich to nie powstrzymało hehe...

Oficjalne:Super Mario Galaxy wybierd*la w kosmos.

A no, też tak słyszałem. Od siebie jeszcze dodam, że Zelda:PH też jest zajebista... Nintendo wie co robi...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2008, 07:06:31 pm wysłana przez Tantalus »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27063 dnia: Stycznia 23, 2008, 07:09:46 pm »
Wie ktoś dlaczego Snake utlenił włosy ?!
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #27064 dnia: Stycznia 23, 2008, 07:34:37 pm »
Wie ktoś dlaczego Snake utlenił włosy ?!
Żeby nie było widać, że posiwiał czekając na premierę MGS4

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #27065 dnia: Stycznia 23, 2008, 07:35:39 pm »
Zeby sie nie udusily.

Offline ivymike

• Soldier
« Odpowiedź #27066 dnia: Stycznia 23, 2008, 08:09:59 pm »
Kreacjonizm jest niezgodny z oficjalnym stanowiskiem Kościoła hehe.. ciekawe, czy o tym wiedzą. Wydaje mi się, że oni uznają "Teorię inteligentnego projektu" w ewolucji...
No nie wiem czy wszyscy tam uznają... wydaje mi się, że niektórym, jesli nie większości, małpy ciągle śmierdzą :) Ale empirycznie nie byłem już w stanie tego sprawdzić, aczkolwiek obczajając wątek o obiektywnym pięknie, widziałem duży potencjał popieprzenia w tym kierunku.
Kreacjonizm nie jest de facto niezgodny ze stanowiskiem KK, zostawili sobie furtkę powrotu do hardkorowego kreacjonizmu na lepsze czasy.

Jakiś postęp z kontem jest?

pozdr.
ivymike

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27067 dnia: Stycznia 23, 2008, 08:16:54 pm »
obczajając wątek o obiektywnym pięknie, widziałem duży potencjał popieprzenia w tym kierunku.

No, ten wątek był ostry... napisałbym im, że piękno nie może być obiektywne, bo jest odczuciem osobistym, ale pewnie moderator Krzysiu by mnie tam w kolejnego flame'a wplątał...

Z kontem nie ma postępów - czekam na maila z kluczem, mam nadzieję, że jednak go dostanę...

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27068 dnia: Stycznia 23, 2008, 08:32:09 pm »
ej, wtf? zlot wygnańców z radia em?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27069 dnia: Stycznia 23, 2008, 08:42:54 pm »
Nie wiem.. ja tu nikogo nie zapraszałem hehe... ale to trochę niepokojące, bo jak mnie tu znajdzie admin, to nie będę miał już argumentów ku mojemu powrotowi na forum. Swoją drogą, ciekawe jak nas tu znaleźli ci dwaj.. z google'a się tego absolutnie nie da znaleźć, próbowałem już hehe...

Offline ivymike

• Soldier
« Odpowiedź #27070 dnia: Stycznia 23, 2008, 08:48:18 pm »
Moderator Krzysiu... ekspert od nawozów, katechizmu i świata. Zawsze ma coś do powiedzenia i nigdy się nie myli. Jak dla mnie, to może jechać transportem do Sevres, pod kloszem :)

ej, wtf? zlot wygnańców z radia em?
W sumie jest nas czwórka. A, jeszcze dzisiaj paquito pewnie przyjdzie i żółci uleje...

Swoją drogą, ciekawe jak nas tu znaleźli ci dwaj.. z google'a się tego absolutnie nie da znaleźć, próbowałem już hehe...

z google, z google :)
hint: Piotr JJ :)

edytuj posty - Musiol
wysłał żech dwa, o googlu doszło jak pisałem tego pierwszego- ivymike
« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2008, 09:01:11 pm wysłana przez ivymike »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #27071 dnia: Stycznia 23, 2008, 09:10:27 pm »
Zelda:PH też jest zajebista...
Wracanie tysiąc razy do tej samej PIEPRZONEJ świątyni, unikanie poraz tysięczny tych PIEPRZONYCH niezniszczalnych przeciwników i przechodzenie poraz tysięczny przez te same PIEPRZONE pokoje będąc ograniczonym PIEPRZONYM czasem nie jest zajebiste. Ja się poddałem kiedy się pojawiły jakieś jeszcze dupniejsze zbroje z toporami.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27072 dnia: Stycznia 23, 2008, 09:12:51 pm »
Zelda:PH też jest zajebista...
Wracanie tysiąc razy do tej samej PIEPRZONEJ świątyni, unikanie poraz tysięczny tych PIEPRZONYCH niezniszczalnych przeciwników i przechodzenie poraz tysięczny przez te same PIEPRZONE pokoje będąc ograniczonym PIEPRZONYM czasem nie jest zajebiste. Ja się poddałem kiedy się pojawiły jakieś jeszcze dupniejsze zbroje z toporami.
same here

RE: UC jest w sumie fajny, tylko:
a) krótki
b) dziwny

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27073 dnia: Stycznia 23, 2008, 09:22:32 pm »

I tak warto tam potem wracać, bo są dodatkowe itemy do zdobycia. A Phantomy nie są takie znowu niezniszczalne - strzała w plecy je paraliżuje, a cios Phantom Swordem zabija. A żeby się czas skończył, to trzeba być kaleką...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27074 dnia: Stycznia 24, 2008, 03:15:58 am »
wiecia co... kochan, wass
 VO NI NIE BO NIE OD PEDALOW WZEMA
Kame Hame Ha

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #27075 dnia: Stycznia 24, 2008, 08:24:01 am »
wut?

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #27076 dnia: Stycznia 24, 2008, 09:47:11 am »
[translate]
wiecie co... kocham was
albo nie bo mnie od pedałów wyzwą
[/translate]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27077 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:10:51 am »
AAAAAAALKOHOLIK! znaczy się pijak ;]

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #27078 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:40:32 am »

Musiol - po prostu - STUDENT ;>

Macieju, jak ustawiasz na naszej-klasie takie zdjęcie na główne, jakie dziś ustawiłeś - to ostrzegaj wcześniej - zakrztusiłem się żarciem i o mały włos bym się udusił  :D Fota taka trochę, teges... widać na niej, że nie wszystko z Tobą było w porządku;> pozdrawiam

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27079 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:50:06 am »

Musiol - po prostu - STUDENT ;>

Macieju, jak ustawiasz na naszej-klasie takie zdjęcie na główne, jakie dziś ustawiłeś - to ostrzegaj wcześniej - zakrztusiłem się żarciem i o mały włos bym się udusił  :D Fota taka trochę, teges... widać na niej, że nie wszystko z Tobą było w porządku;> pozdrawiam
hm... hi