Cóż...zrobię swój BLOG TIEM.
[blog=Health]
Cóż...wyniki kolejnego rezonansu kręgosłupa nie są zadowalające. Stara przepuklina się nieco powiększyła i pojawiły się dwie nowe. Miałem wybór :
- Operacja laserowa
- Ćwiczenia+leki
Wybrałem oczywiście to drugie. Operacja laserowa jest zazwyczaj udana. Na 500 operacji były tylko dwie późniejsze komplikacje, ale jedna była śmiertelna, bo koleś z bólu sobie w łeb strzelił. Ja nie chcę być trzecią komplikacją. Czasem ledwo mogę się schylić ;/
[/blog]
[blog=school]
Luzy w sumie. W tym tygodniu z niewiadomych mi powodów nie przyjechała połowa nauczycieli.
[/blog]
[blog=Team Fortress 2]
Hm...o ile wczoraj rozegrałem swoją najlepszą grę Demomanem (moja druga ulubiona klasa) i nabiłem na najgorszej planszy ponad 50 punktów w 15 minut (a zazwyczaj nabijam ledwo 20 przez całą rundę, czyli jakieś pół godziny) to dzisiaj ustaliłem swój nowy rekord moją ulubioną klasą czyli Snajperem - 62 punkty ogólnie (najwięcej z całej drużyny), 20 punktów bez bycia zabitym, czyli jakieś...35 zabitych w tym 24 przez headshoty (głównie na innych, wrogich snajperach, z czego jednego zdominowałem 2 razy, innego raz [czyli zabiłem ich ponad 3 razy a oni mnie ani razu]), sam zginąłem jedynie jakieś 12 razy. Ustaliłem też rekord w liczbie headshotów bez bycia samemu ubitym, czyli 8 (cholerni szpiedzy i Soldiery).
[/blog]