Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3263809 razy)

emiel_

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26240 dnia: Listopada 29, 2007, 10:03:34 am »
Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia (mniej bądź bardziej szczere;> ) -przepraszam,że tak późno odpisuję,ale wczoraj dostałem prezent urodzinowy,w postaci doby bez internetu;/

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26241 dnia: Listopada 29, 2007, 06:10:27 pm »
Takie dubbingi są żałosne ;/ Nie widzę, żadnego celu w takim "uosabianiu", durnota ludzi odpowiedzialnych za takie coś chyba nie zna granic heh.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26242 dnia: Listopada 29, 2007, 07:03:04 pm »
Dubbingi są żałosne ;/
Fix'd
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26243 dnia: Listopada 29, 2007, 07:15:10 pm »
Niniejszym ogłaszam, że mam w dupie to forum RM. Na początku myślałem, że będzie jakieś trollowanie, ale atmosfera na forum jest nie taka, na jaką liczyłem. Zasadniczo podzieliło się ono na dwa fronty - front konserwatywnych debili pod wodzą kogoś o nicku Piotr J.J. lubiącego pisać długie, pseudofilozoficzne posty, w których gardzi wszystkim co niekościelne. Ma wsparcie admina, który jest znajomym Ojca Dyrektora, a jego posty to tragedia. Drugi front to grupa ludzi obiektywnych, w tym paru inteligentnych ludzi. Ich nieformalny lider, WiktorS, ma już dwa warny od admina za dyskutowanie z Piotrem J.J. i za wątpienie w słuszność jego argumentów. Jednego chyba ma za to, że uznał za niesmaczne porównanie Ojca Dyrektora do Chrystusa...

Jak będę miał trochę więcej czasu, to powklejam parę postów do Kółka Filozoficznego, głównie w sprawie aborcji (gadali o tym, ale jako, że to forum RM, wnioski były oczywiste) i coś o moralności ludzkiej. Ale zasadniczo, to forum jest nudne. Ja tu myślałem, że to będzie jakaś misja ninja, a tu zwykłe, niespecjalnie ciekawe forum, gdzie pojeby nie piszą nic dobrego, kryjąc się za płaszczykiem elokwencji. Może się kilka kwiatków znajdzie, ale spodziewałem się czegoś bardziej pachnącego moherem. Przeliczyłem się, pewnie dlatego, że dotąd to forum było takie elytarne i w ogóle.

tak na zakończenie tego wątku...

Cytat: admin
Cytat: WiktorS
Moim zdaniem porównywanie o.Tadeusza Rydzyka, do osoby Chrystusa jak i w pózniejszym poście, do osoby ks.Popiełuszki, jest daleko idącym nietaktem, przepraszam ale tak to odbieram.
Był kiedyś taki franciszkanin który mówił, że prędzej mu kaktus na dłoni wyrośnie niż o. Maksymilian Kolbe zostanie beatyfikowany. W żadnym z dostępnych źródeł nie ma ani słowa aby mu ten kaktus wyrósł...

Cytat: admin
Cytat: WiktorS
Przecież ci dziennikarze to nie demony, a tvn to nie piekło.
Możesz dać gwarancję, że nikt tam nie jest opętany ani nie służy przeciwnikowi zbawienia?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26244 dnia: Listopada 29, 2007, 11:30:44 pm »
Tant skoro forum nie satysfakcjonuje Ciebie to posłuchaj radia, możesz nawet zadzwonić do nich heh. ;] Tylko nie mów 3 słów. ;]
Btw. a to miejsce na forum którego nie widać i nie słychać to już Cię nie interesuje ?
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26245 dnia: Listopada 30, 2007, 06:26:01 am »
Tak to zwykle jest,jak się nie zgadzasz z ich wypowiedziami to od razu sprzeciwiasz sie religii i takie tam...heh.

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26246 dnia: Listopada 30, 2007, 12:13:21 pm »
Dopadłam tę książkę, mam nadzieję, że okaże się interesująca :}
http://www.odk.pl/shinsengumi,4817.html

Offline Zanmato

• Soldier
« Odpowiedź #26247 dnia: Listopada 30, 2007, 01:13:42 pm »
dla zainteresowanych - fanowska kontynuacja Final Fantasy VII, pograłem chwilę - znowu pojawia się Sephiroth, jest okazja pograc Barretem i byc moze innymi bohaterami ;)

http://darmowegry.net/downloads.php?cat_id=12

aha no i po co się głaskać?

jebać rydzyka - ten który powinien żyć skromnie i wybrał służbę Bogu stanął na czele radiowego Babilonu, odpale dzojnta na jego zgliszczach pewnego pięknego poranka.

Więrzę w Boga ale bez pośredników.

MODYFIKUJ - Do you use it ? - DarkButz
« Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2007, 01:20:43 pm wysłana przez DarkButz »
I hear voices in my head...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26248 dnia: Listopada 30, 2007, 01:36:36 pm »
Tant skoro forum nie satysfakcjonuje Ciebie to posłuchaj radia
probowalem kiedys ich tv ogladac... psychoza normalnie ;d

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26249 dnia: Listopada 30, 2007, 02:24:28 pm »
Marvel,wolalem Twojego poprzedniego avatara-bylem w nim wrecz zakochany.Ten jest taki...taki,sam nie wiem,ale nie ma w sobie tego,co mial poprzedni:>

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26250 dnia: Listopada 30, 2007, 04:20:18 pm »
jak tak ci sie podobal to masz calosc ;f

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26251 dnia: Listopada 30, 2007, 04:30:22 pm »
OOO,dzięki Marv - teraz to COS jest jeszcze bardziej uwidocznione :P

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26252 dnia: Listopada 30, 2007, 04:44:48 pm »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26253 dnia: Listopada 30, 2007, 05:03:58 pm »
Btw. Grał już ktoś w Sonic Rush Adventure ? Ponoć gra jest całkiem, całkiem i w recenzji w PE czytałem że bardziej zalatuje 16 bitowymi sonicami.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26254 dnia: Listopada 30, 2007, 05:46:51 pm »
o kur*a, furfagi ;/

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26255 dnia: Listopada 30, 2007, 10:50:15 pm »
co masz do fury? ;f

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26256 dnia: Grudnia 01, 2007, 12:00:01 am »
co masz do fury? ;f
to samo do Sol ;)

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26257 dnia: Grudnia 01, 2007, 03:16:46 am »
co masz do fury? ;f
Ja tam lubię The Fury. Jeden z fajniejszych bossów w MGS3 ;]
Cytat: Encyclopedia Dramatica
The Fury is a particularly pissed-off Russian guy from the 12 hour long interactive cutscene Metal Gear Solid 3:Snake Eater who likes to run around in a spacesuit with a flamethrower powered by rocket fuel. One of 7chan's many mascots (three), he supposedly has a mission to burn every furry on the face of the earth.
A tak na poważnie to do samych obrazków nie mam nic. Poprostu lubię ostatnio robić mały TROLLAN GAEMS ;] Gorzej jest jednak z tymi ciulikami co uważają się za zwierzęta uwięzione w ciele człowieka, przebierających się za stroje, przy których the z Disneylandu są dziełami sztuki na poziomie Mony Lisy, chodzące na podejrzane konwenty i uprawiające na nich homo lub biseksualne (haha...jakieś 2% )stosunki żałując, że ich pies/kot/koń nie może brać w tym udziału ;/ Jeśli moja śmierć spowodowała by natychmiastowy i śmiertelny samozapłon tych zj*bów to bym zrobił to chyba natychmiast.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26258 dnia: Grudnia 01, 2007, 08:41:26 pm »
Nie zgadniecie! IT'S A BLOG TIEM!!

[blog=Singstar]
No, wypaliłem dzisiaj Singstar 90's. Jestem kolejny krok bliżej do zdobycia wszystkich wartościowych gier z tego gatunku (mam już Anthems, Rocks, Legends, 80's, Pop, Pophits, ESKA i teraz 90's. Brakuje mi tylko klasycznego i Party, a tego drugiego ściągnie mi kumpel niedługo). Będę się jeszcze musiał zainteresować Karaoke Revo, ale w tej chwili Singstar mi wystarczy. Tylko dwie płytki jeszcze, bo cała reszta Singstarów jest gówno warta. Rock Ballads powinno być zajebiste, ale to żart jest jakiś (Rock Ballads bez żadnego kawałka Metallici? Heh?). R&B jest słabe, bo to się z całą pewnością beznadziejnie śpiewa, Bollywood to chyba dla żartu zrobili, a Amped... hmm... Amped to średniak, może kiedyś go ściągnę, jak mi się zachce. No i zostały wersje nieanglojęzyczne, z których toleruję tylko polskie, a polskie już oba mam i nie zapowiada się, żeby miał być trzeci. Będę musiał jeszcze obadać jak wygląda Singstar połączony z Eye-Toy'em, bo mi wczoraj przyszedł.
[/blog]

[blog=JPLC]
No, trzymajcie kciuki, bo jutro jadę do Warszawy pisać intergalaktyczny test językowy z japońskiego. Niby całość trwa tylko 100 minut, ale ze względu na podróż i debilne rozplanowanie tego wszystkiego, wyjeżdżam jutro o 6:30, a wracam po 21ej...
[/blog]

[blog=co nowego na DS'ie]
Final Fantasy XII: Revenant Wings śmierdzi. Na początku myślałem, że to będzie turówka, ale to niestety real-time'owa strategia. Oczywiście RTSy są git, ale ta konkretna gra byłaby dużo dużo lepsza w formie turowej. Sterowanie jest głupie, zasady walk są wyzute ze strategii i schematyczne, fabuła jest nudna i cliche. Zabawne, że kwadratowi zrobili dwie gry z dokładnie tego samego gatunku: zajebiste Heroes of Mana oraz beznadziejne FFXII:RW. Dwie gry tak podobne, a tak diametralnie różne. Kwadratowi są dziwni...

W Wormsach 2: OW jestem gdzieś w okolicach 600 miejsca w rankingu światowym (na jakieś 5-6 tysięcy). Wygrywam tak 3 walki na 4, czyli jednak jestem dobry również w takie gierki.

Chociaż wszędzie w internecie pisali, że Opera DS Browser nie działa bez Memory Extension Pack, i że trzeba ją kupić, a nie piracić, kilka dni temu ją zassałem i wrzuciłem na kartę. Nie działała.
[/blog]

[blog=oldschool]
Jakiś tydzień temu zacząłem grać w grę ze swojego bardzo wczesnego dzieciństwa - "Dune II: The Building of Dynasty". Pamiętam, jak ciąłem w to na Amidze 500 mając jakieś 7 lat, no i jak się przez 5 minut wachlowało 6cioma dyskietkami zanim gra się załadowała. Z jakichś powodów nie mam kompletnego dźwięku (tylko niektóre odgłosy są), to gra się prawie tak fajnie jak za dawnych, dobrych czasów. Mówcie co chcecie, ale to mój ulubiony RTS.
[/blog]

PS. Chyba będę musiał Ashowi powiedzieć, żeby napisał mi tego taga [blog] hehe
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2007, 08:42:29 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26259 dnia: Grudnia 01, 2007, 09:43:25 pm »
Hehe. A tak w ogole, to czemu umieszczasz swoje posty w nieistniejacych tagach? ;]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2007, 09:44:07 pm wysłana przez Siergiej »