BTW ziomki uzywacie jakichs spoko nalepek na ekranik ndsa zeby sie nie porysowal? ;]
Ja nie używałem i teraz żałuję, bo mi się od EBA nieźle porysował ekranik, miejscami czuć pod stylusem zarysowania (w dotyku palcem nic nie czuć). Nie wpływa to bardzo znacznie na grę, ale jest wyczuwalne, więc radzę jakieś spoko nalepki kupić i... hmm.. nalepić...
Co do emule to se podaruje... zawsze mi wolno tam sciaga przez to ze mam jakies low id czy inne hu*nie tam zawsze... chyba trzeba tam jakos duzo uzywac zeby wskoczylo high ip czy ine trudne slowa co nie?
No, jak masz router, to musisz odblokować porty odpowiednie, żeby eMule mógł normalnie działać. Na Low ID, to ty se możesz majtki ściągnąć co najwyżej, a nie gry na DS'a heh...
No Bigbrain academy zajebiste :] Moja pierwsza gra na NDSa ktora meczylem :] 10 razy lepsze niz Brain Age 2... ktorego w sumie grac mi sie nie chcialo ni hu hu-big brain academy jest bardziej for fun...
Jaki masz rekord? Ja dzisiaj osiągnąłem 1782g, kategoria A i jestem porównywany do Sherlocka Holmesa hehehe...