Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261684 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26000 dnia: Listopada 08, 2007, 06:08:03 pm »
A imie jego 404... lipa ze z for chana nie mozna wklejac zdjec ;/ Ani ze jak ktos ci linka wysle na z 4ciana to nie mozna otworzyc (czasem tylko sie od czasu do czasu uda ;/)

Można wklejać linki z 4chana i obrazki są widoczne. Naturalnie, póki topic w którym go zamieszczono istnieje, a z tego co wiem, to topici na 4chanie rzadko się utrzymują dłużej niż pół godziny...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26001 dnia: Listopada 08, 2007, 07:37:22 pm »
Mario Galaxy dostalo 9.8 na game trailers... ofkoz juz od dawna ogladam kazdy nowy filmik/reklamy/prezentacje playerow i wiem... skoncze zelde i przerabiam Wii :]
Enjoy your bricked Wii.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26002 dnia: Listopada 08, 2007, 10:13:17 pm »
Nie no wii key ma miec updejta i bricka nie bedzie... zreszta mario chyba nie brickowal tylko poprostu nie dzialal na wiikeyu... chociaz juz nie pamietam w sumie :/
BTW butzu kiedys pisales ze Time splitters ma byc exclusive for wii... skad takie info miales? z tej konferencji ninny ostatniej?
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2007, 10:13:53 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26003 dnia: Listopada 08, 2007, 10:14:30 pm »
Nie no wii key ma miec updejta i bricka nie bedzie... zreszta mario chyba nie brickowal tylko poprostu nie dzialal na wiikeyu... chociaz juz nie pamietam w sumie :/
Raczej chodzi mi o bricka z powodu automatycznego apdejta gry z firmware'em NTSC na konsoli PAL.

BTW. Linki z 4chana działają jeśli nie są podpięte pod inną stronę.
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2007, 10:18:53 pm wysłana przez DarkButz »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26004 dnia: Listopada 08, 2007, 10:32:10 pm »
Raczej chodzi mi o bricka z powodu automatycznego apdejta gry z firmware'em NTSC na konsoli PAL.

Nie wszystkie NTSC brickuja... np. Zack and Wiki na pewno nie, zreszta wydaje mi sie ze tylko MP3 mial nowy firmaware a i tak ludzie normalnie grali bo na wiikeya to chyba za bardzo nie dzialalo... poprzez stealth mode czy inna chu*nie ;/ (anyway i tak glownie bede gral w pale -glownie te mam sciagniete;/) Musze sie dokladniej we wszystko wczytac zanim przerobie ale jak widze 30 stron topicu o przerobkach konsoli etc to umieram i nie chce mi sie szkac waznych rzeczy w stosie postow ;D

Anyway dopisalem cos edytujac posta wiec napisze jeszcze raz:
BTW butzu kiedys pisales ze Time splitters ma byc exclusive for wii... skad takie info miales? z tej konferencji ninny ostatniej?
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2007, 10:33:07 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26005 dnia: Listopada 08, 2007, 10:38:02 pm »

Nie wszystkie NTSC brickuja... np. Zack and Wiki na pewno nie, zreszta wydaje mi sie ze tylko MP3 mial nowy firmaware a i tak ludzie normalnie grali bo na wiikeya to chyba za bardzo nie dzialalo... poprzez stealth mode czy inna chu*nie ;/ (anyway i tak glownie bede gral w pale -glownie te mam sciagniete;/) Musze sie dokladniej we wszystko wczytac zanim przerobie ale jak widze 30 stron topicu o przerobkach konsoli etc to umieram i nie chce mi sie szkac waznych rzeczy w stosie postow ;D
Ale to nie apdejtuje do najnowszej wersji tylko na siłę wrzuca apdejta, bo gra widzi, że nie ma danego wgranego na konsolę. Zresztą czytałem, że gry PALowskie na PALowskiej konsoli też czasem brickują.
Anyway dopisalem cos edytujac posta wiec napisze jeszcze raz:
Nawet nie pamiętam. Możliwe, bo był mały security breach jakiś czas temu i coś chyba pisało tam w Press Kit'cie.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26006 dnia: Listopada 09, 2007, 04:37:54 pm »
Kurde, kolejny raz uśmiercili jednego z moich ulubionych bohaterów w Lost. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26007 dnia: Listopada 09, 2007, 07:32:34 pm »
ani jednego sezonu Losta nie ogladałem ;p wsumie pierwszego troche szkoda, ale potem pojawiały sie kolejne i jakos mnie zniechęcil ;p

Offline Calipso17

• Soldier
  • Komiksiara he he
« Odpowiedź #26008 dnia: Listopada 12, 2007, 12:07:31 am »
Cześć ^^ Pamiętacie mnie jeszcze?  :D daaawno mnie nie było bo na animedragon siedziałam... a później na Lineage 2 i tak czas sobie beztrosko leciał ^^. Widzę że gadacie o Loście ^^git ehehehe cóż zrobić znając życie to on zostanie jeszcze uratowany i będzie heppy

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26009 dnia: Listopada 12, 2007, 12:41:48 am »
Cześć ^^ Pamiętacie mnie jeszcze?
Niestety...
:D daaawno mnie nie było bo na animedragon siedziałam... a później na Lineage 2 i tak czas sobie beztrosko leciał ^^. Widzę że gadacie o Loście ^^git ehehehe cóż zrobić znając życie to on zostanie jeszcze uratowany i będzie heppy
- Vegeta ! What does the scouter say about her weeaboo level ?
- IT'S OVER 9000 !!!
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26010 dnia: Listopada 12, 2007, 03:59:15 pm »
9000! IT'S OVER 9000! 9000! IT'S OVER! IT'S OVER 9000!

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26011 dnia: Listopada 13, 2007, 02:10:14 am »
moe pamietam, kiedu ostaniu siw tak aujebale, ale wiwszci, kovsam was niwch odzujee fawnia siertnosrc SISMWone
Kame Hame Ha

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26012 dnia: Listopada 13, 2007, 08:55:55 am »
moe pamietam, kiedu ostaniu siw tak aujebale, ale wiwszci, kovsam was niwch odzujee fawnia siertnosrc SISMWone
Babelfish translation: może pamiętam, kiedy ostatnio się tak ujebałem, ale wiecie, kocham was niech odżyje dawna świetność

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26013 dnia: Listopada 13, 2007, 10:06:38 am »
Ej macki sciaga ktos z was gry na ndsa torrentem? Bo kur*a wiekszosc gier jest od ESPALNDS i zajebiscie bo zawsze byy seedy nawet do starych gier... ale od jakiegos czasu jak staram sie sciaac ich torrenty to nichuj nie chce mi ruszyc ;/ Registarated nie trzeba byc u nich... ale nawet sprobowalem sie zarejestrowac (w sumie to zajerestrowalem sie tylko na espalwii zeby zassac rayman raving rabbits 2 ale i tak nie idzie) ;/
O chu* chodzi? ;/ ja chce jakies chu*nie na ndsa posciagac ;/

łooooł skrabson na forum... niezly kwas ;] forum odrzywa! :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2007, 10:22:53 am wysłana przez Gipsi »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26014 dnia: Listopada 13, 2007, 10:30:37 am »
Gipsi - ściągaj gry przez eMule'a, bo akurat dobrze mu wychodzi ściąganie gier na DS'a. U mnie zawsze szybko się zasysają, godzinka i mam, wszystko jest, a i źródeł nie brakuje.

Skoro o tym mowa: Big Brain Academy daje radę. Ostatnio w nic innego nie gram heh...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26015 dnia: Listopada 13, 2007, 04:18:01 pm »
Hihi. A ja DS-a opchnalem za 6 stowek i jest git ;]

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26016 dnia: Listopada 13, 2007, 05:06:45 pm »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26017 dnia: Listopada 13, 2007, 06:28:25 pm »
Gipsi - ściągaj gry przez eMule'a, bo akurat dobrze mu wychodzi ściąganie gier na DS'a. U mnie zawsze szybko się zasysają, godzinka i mam, wszystko jest, a i źródeł nie brakuje.

Skoro o tym mowa: Big Brain Academy daje radę. Ostatnio w nic innego nie gram heh...
No Bigbrain academy zajebiste :] Moja pierwsza gra na NDSa ktora meczylem :] 10 razy lepsze niz Brain Age 2... ktorego w sumie grac mi sie nie chcialo ni hu hu-big brain academy jest bardziej for fun...

Co do emule to se podaruje... zawsze mi wolno tam sciaga przez to ze mam jakies low id czy inne hu*nie tam zawsze... chyba trzeba tam jakos duzo uzywac zeby wskoczylo high ip czy ine trudne slowa co nie? Zreszta godzina to nie tak znowu szybko ;] a z torrentowymi mackami hiszpanskimi cos tam zmontuje ;]

Co za koles go kupil za 600 stow? :D

BTW ziomki uzywacie jakichs spoko nalepek na ekranik ndsa zeby sie nie porysowal? ;]

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26018 dnia: Listopada 13, 2007, 06:34:49 pm »
BTW ziomki uzywacie jakichs spoko nalepek na ekranik ndsa zeby sie nie porysowal? ;]
Ja używam. BigBen'owskie za 20zł.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26019 dnia: Listopada 13, 2007, 06:39:31 pm »

Ja nie używałem i teraz żałuję, bo mi się od EBA nieźle porysował ekranik, miejscami czuć pod stylusem zarysowania (w dotyku palcem nic nie czuć). Nie wpływa to bardzo znacznie na grę, ale jest wyczuwalne, więc radzę jakieś spoko nalepki kupić i... hmm.. nalepić...

Co do emule to se podaruje... zawsze mi wolno tam sciaga przez to ze mam jakies low id czy inne hu*nie tam zawsze... chyba trzeba tam jakos duzo uzywac zeby wskoczylo high ip czy ine trudne slowa co nie?

No, jak masz router, to musisz odblokować porty odpowiednie, żeby eMule mógł normalnie działać. Na Low ID, to ty se możesz majtki ściągnąć co najwyżej, a nie gry na DS'a heh...

No Bigbrain academy zajebiste :] Moja pierwsza gra na NDSa ktora meczylem :] 10 razy lepsze niz Brain Age 2... ktorego w sumie grac mi sie nie chcialo ni hu hu-big brain academy jest bardziej for fun...

Jaki masz rekord? Ja dzisiaj osiągnąłem 1782g, kategoria A i jestem porównywany do Sherlocka Holmesa hehehe...