Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3266998 razy)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25660 dnia: Września 10, 2007, 04:14:34 pm »
Wiesz to nie chodzi o to ze kazdy mowi do siebie helo... nie chodzi o to nawet ze jak wejdziesz do sklepu cy gdzies i widzisz ze ktos na ciebie patrzy to sie do niego usmiechasz to i on sie do ciebie usmiechac bedzie... bo zycie jest piekne... Chodzi o kulture, wbijasz do jakiejs wiekszej placowki typu, bank, przychodnia czy tez bog wie co innego i gdy sie o cos pytasz badz prosisz wszyscy ci milo o opowiadaja o co chodzi i staraja sie dla ciebie jak najlepiej a jesli czegos nie mga zrobic to przepraszaja cie za to jakby to byla ich wina. A u nas kur*a idziesz do jebanej przychodnii to jakies staruchy najczesciej w przychodni w rejestracji w zyciu nie slyszaly o czyms takim jak uprzejmosc lekarzom odjebalo i licza na wieksza kase ale ludzi traktuja jak smieci... jestem tutaj dopiero tydzien a juz widzialem mnostwo dowodow jak chamskim i niewychowanym narodem jestesmy. No coz za bardzo poprostu przyzwyczailem sie do nadmiernej uprzejmosci anglikow.

W anglii jeszcze fajne jest to ze nie wazne jakbys sie ubral to nikt na ciebie nie zwraca uwagi chocbys wygladal jak najwiekszy wyjeb -nobody cares. U nas wygadasz troche dziwniej to cie od pedalow wyjada albo wyjebow... albo poprostu cie dresy najebia.
wiecznie zły menelik
pragnie bić po twarzy mnie,
bo nie jestem z tych stron,
a to bardzo źle rokuje,
jego wizji świata, a ja zaraz to poczuję

Tu jest Polska i tu się "kurczaczek" pije :)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25661 dnia: Września 10, 2007, 05:48:27 pm »
W anglii jeszcze fajne jest to ze nie wazne jakbys sie ubral to nikt na ciebie nie zwraca uwagi chocbys wygladal jak najwiekszy wyjeb -nobody cares. U nas wygadasz troche dziwniej to cie od pedalow wyjada albo wyjebow... albo poprostu cie dresy najebia.
Ta ale w Polsce zobaczysz nawalonego kolesia o 6:00 rano, który jeszcze tłumaczy: "noga mnie boli to sie kiwam" ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25662 dnia: Września 10, 2007, 09:18:27 pm »
Another Code - shitsux, BORAN GEAMS

Ej, dobrze mi się grało, to fajna gra jest, jak się wytrzyma początek. Na liście Gipsi'ego nie widzę następujących rzeczy, które musi sobie zassać:

Elite Beat Agents
Osu! Tatakae! Ouendan! (obie części)
Feel the Magic: XX/XY
Rub Rabbits
ewentualnie Heroes of Mana, Hotel Dusk, Castlevanie i Megamana
bardzo ewentualnie MPH

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25663 dnia: Września 10, 2007, 09:43:23 pm »
Osu, Tatak i Ołendan sa mientcy ;/

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25664 dnia: Września 10, 2007, 09:45:59 pm »
Shitty weeaboo game is shitty...Mi natomiast na liście brakuje jeszcze Rune Factory i Animal Crossing: Wild World.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25665 dnia: Września 10, 2007, 09:49:44 pm »
Ouendan taki fajny jak EBA nie jest, ale nie zapominajmy, że mówimy tutaj o Gipsi'm...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25666 dnia: Września 11, 2007, 01:10:45 am »
Ja bym dał jeszcze ze dwie hentai gierki. ;]

Kurde właśnie zaczął się mój pierwszy dzień na kolejnym bezrobociu. ;]                ... nudzi mi sie
A tam idę w kimę i jutro czeka mnie cały dzień grania pewnie. ;P
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2007, 01:36:06 am wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25667 dnia: Września 11, 2007, 01:47:58 am »
Ja bym dał jeszcze ze dwie hentai gierki. ;]

Kurde właśnie zaczął się mój pierwszy dzień na kolejnym bezrobociu. ;]                ... nudzi mi sie
A tam idę w kimę i jutro czeka mnie cały dzień grania pewnie. ;P
Jeśli masz na myśli Doki Doki Majo Shinpan to muszę Cię rozczarować, bo tej grze do hentaja baaaaardzo daleko ;]
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25668 dnia: Września 11, 2007, 07:49:12 am »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #25669 dnia: Września 11, 2007, 09:15:17 am »
Shitty weeaboo game is shitty...Mi natomiast na liście brakuje jeszcze Rune Factory i Animal Crossing: Wild World.
to nagraj samo AC i ew. Nintendogsy, IMO starczy ;]

aha - osu śmierdzi, EBA jest wmiare spoko, ale zamiast obu lepsze Taiko no Tatsujin ;]
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2007, 09:16:50 am wysłana przez Morchol »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25670 dnia: Września 11, 2007, 12:39:49 pm »
Nie wiem panowi o czym wy mi mowiecie jakies tytuly chyba z rosji... ale jesli hodzi wam o elite beat agents tylko po japonsku to jasne kedys zagram wiadomka ale pierw musze zczaic o co hodzi w tej grze wiec msuze iec amerykanska wersje czyli elitow ;]

...Łał...Trzymałeś się tej listy odkąd wyszedł DS ? 90% tego to starocie (a wyszło już sporo lepszych gier).
Nie no dla mnie tona NDSa w sumie sa same hujnie raczej jednak i w sumie kupilem go tylko dla Zeldy ktora dopiero bedzie... a te tytuly to wyciagnalem z nintendo official magazine bo tam jest 50 najlepszych gier wedlug recenzentow... to wybralem te ktore wydawaly mi sie spoko...

a tak btw mial ktos z was cos takiego jak english training? Jest tego wersja angielska czy to tylko bylo w zagranicznych krajach modne zeby sie douczac? Bo w sumie lipa miec english traning po niemiecku a wsumie to bym sie douczal czasem rozumicie ;]
Tak zebym nie zapomnial mojego brytish akcentu ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25671 dnia: Września 11, 2007, 01:46:31 pm »
muahahahaha, od wczoraj jestem nieoficjalnie studentem UMK ;f na oficjalne potwierdzenie rektora czeba czekac do piuntku ;f
Kame Hame Ha

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25672 dnia: Września 11, 2007, 03:57:02 pm »
They care:

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25673 dnia: Września 11, 2007, 05:55:42 pm »
http://blog.yam.com/akros/article/11642500
mmm, śliczności...
OMG, OMG !!! :D

Byłoby z czego ołtarzyk zrobić. ;]
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2007, 05:21:50 pm wysłana przez G-1 »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25674 dnia: Września 12, 2007, 07:15:40 pm »
[blog=Kagaya]
Wiem, że pewnie nobody cares, ale się chciałem pochwalić, co zrobiłem. Ojciec jakiś czas temu nabył drukarkę HP'ka, taką wysokoformatową i w ogóle hi-tech, no i razem z nią, jako bonus, dostał papier zdjęciowy, w formacie 483x330mm, w liczbie 4 kartek (2 matowe i 2 błyszczące). Dotąd nie było do tego zastosowania, to postanowiłem, że wydrukuję sobie coś i strzelę w antyramę (w pokoju już mam w antyramie plakat z Rinoa'ą, plakat z KH2, Guu z "Jungle wa itsumo..." i jedną grafikę japońską z XIX wieku). Wymagane było coś wysokoformatowego (1600x1200 akurat jest), więc nie miałem niczego dobrego, póki nie zassałem (z pomocą DarkButz'a) galerii Kagaya w takim właśnie formacie. Mówcie co chcecie, ale ja uwielbiam prace tego studia, tak więc 3 prace już wydrukowałem i jutro pewnie będę do nich antyramy kupował. Andromeda zawiśnie obok okna, natomiast Serenity i Tranquillity nad TV.
[/blog]

[blog=Front Mission 5]
Co prawda, zrobiłem sobie małą przerwę w graniu, ale za to pracuję nad pewnym malutkim projektem, z którego może zrobię artykuł na głównej. Nie wiele osób pewnie wie, że oprócz tapet i screensaver'ów, Square-Enix oficjalnie, w rzeczach do download'u na stronie oficjalnej, umieściło coś z gatunku papercraft. Krótko mówiąc, jest to model wanzera Numsekar z papieru do sklejania. Może się wydawać, że to gówno jest, ale wcale nie - składa się ze 118 elementów na 12 kartkach A4 (oczywiście, grubego papieru, nie będę przecież z takiego zwykłego sklejał). Narazie dopiero skleiłem głowę i niewielki fragment korpusu, ale wanzer i tak już zaczyna wyglądać fachowo. Do tego jest przy tym sporo pracy. Są części, które trzeba wycinać po pół godziny, tnąc dokładnie nożykiem introligatorskim i małymi nożyczkami. Fajna zabawa... jak ktoś jest zainteresowany zrobieniem własnego wanzera, to niech mi na gg napisze, to podeślę potrzebnego pdf'a.
[/blog]

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25675 dnia: Września 13, 2007, 10:50:37 am »
Ja mam głowę i tors cały sklejony już, całkiem solidnie się trzyma, wiele tych niebieskich krawędzi mi nie zostało, sklejałem idealnie, no może prawie ponieważ tu i ówdzie nadłożysz 1/10 mm to później  są problemy bo potem tors wychodzi trochę krzywo, ale na szczęście już po złożeniu całości nie widać nic i wygląda równo i solidnie. Jakbym coś spieprzył i musiał drugi raz sklejać to mam już doświadczenie w składaniu Numsekara. Taki mały wycinany z A4 to może sobie na telewizorze stać. Ale chyba skleję 1.5x albo 2x powiększonego później, większy nawet łatwiej bo nie trzeba takiej precyzji. Na początku myślałem, że się pochlastam kiedy sklejałem dolną część głowy. Całe szczęście, że ręce i nogi wyglądają na prostsze. ;]
« Ostatnia zmiana: Września 13, 2007, 10:52:12 am wysłana przez G-1 »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25676 dnia: Września 13, 2007, 01:14:24 pm »
bylem dzis u dentysty... huray zawsze kcialem miec znieczulone pol twarzy i miec naprawiony zab zanim znieczulenie zacznie dzialac ;x

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25677 dnia: Września 13, 2007, 02:50:51 pm »
O ja pierdziele. Nigdy nie podejrzewalem, ze jakies ch*jowe chodzenie po wirtualnym, dwuwymiarowym lesie i scinanie drzew znowu da mi tyle radochy ;/ Ultima Online FTW!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #25678 dnia: Września 13, 2007, 02:58:38 pm »
Siergiej - na jakims roleplejowym serwie grasz? ;]
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25679 dnia: Września 13, 2007, 03:27:39 pm »
A ja rozpieprzyłem kciuki na benzynowej zapalniczce, obolałe mam całe i chyba będę miał gorsze czucie w sterowaniu analogami. ;/
Zaraz jeszcze mam drugą zapalniczkę, może ona lepiej działa, trzeba sprawdzić ...