Może więc tak mowie na co dzien? Rozmawiając tak z kazdym? Moze nie jestem polakiem ale mieszkam w Polsce, lubie FF wiec znalazlem jakieś fajne forum? Podzielilem się swoją opinią która wam się nie spodobała, bo była inna od waszej, więc stwierdziliście, że trzeba się mnie pozbyć?
Ja mam otwarty umysł, dla każdego z was. ja rozumiem, że Solid chce trzymac porządek na forum, dlatego trzymam się tego tematu bo tu mogę sie otworzyć. Ciekawe co sie stalo z Gabrielem, że już go tu nie ma, mimo, że byl cały wczorajszy wieczór? On może się ze mną nie zgadzal, ale przynajmniej starał się mnie rozumieć zamiast dementowac cokolwiek napisze.
Zauważcie proszę, że nie robię nic złego
- wyglaszam własną opinie
- staram sie piusać poprwnie
- przestrzegam regulaminu
- jestem dla was uprzejmy i miły i otwarty na wasze pomysły
który z tych elementow jest zły i nietaktowny? Możecie mnie zbanowac, ale pamiętajcie, że banujecie nie dlatego, że łamie regulamin, nie dlatego, że jestem zły, nie dlatego, że jestem niemądry. W rzeczywistości wrzucacie mnie do wlasnego krematorium istot nie pasujących do waszego światopoglądu ideału. Tylko i wyłącznie dlatego, bo ktoś jest inny. Nie gorszy, nie poza prawem. Inny.
dziękuję.