Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261991 razy)

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #34420 dnia: Lutego 21, 2010, 12:48:28 am »
Jak chcesz obrazek dać w sigu, to robisz:
[img]http://link do obrazka[/img]
BTW.

Dzięki wielkiej (na prawdę wielkiej) dawce szczęścia udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. Za trzecim kuźwa razem. Gdybym miał egzaminatora innego niż ten, który mi się trafił, to bym nie zdał zdecydowanie. Miałem 9 różnych błędów, dwa razy zgasł mi silnik, ze dwa razy się zatrzymałem bez powodu, mam wrażenie też, że raz przejechałem czerwone światło. Ogólnie taki ze mnie kierowca, jak z Marv'a literacki noblista, no ale grunt to mieć prawko, żeby się w końcu zacząć uczyć jeździć heh.

Zapamiętać, nieprzeprowadzać sie do gdańska/gdyni/sopotu/gdzie_to_tam_tant_mieszka , a jeśli juz to z ubezpieczniem na życie na conajmniej milion złotych ...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #34421 dnia: Lutego 22, 2010, 12:28:42 am »
Przyznaję bez bicia, jestem tragicznym kierowcą, ale jako że jestem tego świadomy, to nie stanowię wielkiego zagrożenia dla życia kogokolwiek heh. Ja prowadzę samochód defensywie-zachowawczo, nikomu na drodze nie ufam, więc dużo hamuję i jeżdżę na niskim biegu, bo już przy 50kmh mi się mało komfortowo jeździ. Zasadniczo jestem więc chłopcem do bicia dla innych kierowców i ciekawostką zoologiczną dla pieszych.

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
« Odpowiedź #34422 dnia: Lutego 22, 2010, 07:33:50 pm »
Ci kiedyś pośpiech pokaże jaki w Tobie kierowca drzemie hehe, nawet tego nie wiesz. Mi już zdążył pokazać. Ah te sytuacje kryzysowe.

Offline MarvelliX

• Master of Random Knowledge
  • Admin
  • dood!
    • http://squarezone.pl
« Odpowiedź #34423 dnia: Lutego 22, 2010, 07:58:39 pm »
pah ja jestem defensywny tylko jesli chodzi o wyprzedzanie a jak jade sam i mam pusta droge to daje gaz do dechy i sprawdzam ile wyciagne zanim dojade do zakretu ;x ogolnie ejzdze nie najgozej choc latwo sie denerwuje
« Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 07:59:14 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #34424 dnia: Lutego 22, 2010, 09:36:15 pm »
Matko ja sobie siebie nie wyobrażam jako kierowcy o.o,wiem,że nie dała bym rady za kółkiem(mogłam za czasu szkoły zawodowej sobie zrobić,ale nie chciałam).Już wolę się tymi tramwajami wozić.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #34425 dnia: Lutego 22, 2010, 10:28:31 pm »
Przyznaję bez bicia, jestem tragicznym kierowcą, ale jako że jestem tego świadomy, to nie stanowię wielkiego zagrożenia dla życia kogokolwiek heh. Ja prowadzę samochód defensywie-zachowawczo, nikomu na drodze nie ufam, więc dużo hamuję i jeżdżę na niskim biegu, bo już przy 50kmh mi się mało komfortowo jeździ. Zasadniczo jestem więc chłopcem do bicia dla innych kierowców i ciekawostką zoologiczną dla pieszych.
powiedz jeszcze ze jezdzisz zielonym mini hehehe
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #34426 dnia: Lutego 22, 2010, 11:00:30 pm »
Mol ma pleja tszy i sie nie pochwali dziad pierunowy ;< ale nick to już klasyk, Żipsi wróć! ;d

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #34427 dnia: Lutego 22, 2010, 11:36:46 pm »
Żipsi wróć! ;d
Pewnie rucha i pije ciagle ;p
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #34428 dnia: Lutego 22, 2010, 11:59:38 pm »

Jak Mini, to tylko czerwony, najlepiej z brytyjską flagą na dachu.

Nie mam jeszcze dokumentu, ani tym bardziej samochodu, więc nie jeżdżę niczym. Umiem w tej chwili pilotować tylko Grande Punto heh. Ojciec ma Dacia Logan, więc pewnie tym będę jeździł jak coś. Siora i Szwagier mają z kolei odpowiednio Citroeny C4 i C5, ale ich na fur na pewno bym nie wziął, choćby mi wciskali - za nowe, a ja się boję zniszczeń.

Offline MarvelliX

• Admin
  • dood!
« Odpowiedź #34429 dnia: Lutego 23, 2010, 12:21:12 am »
toeretycznie mozesz jezdzic na dowodzie zdania prawka ;f

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #34430 dnia: Lutego 23, 2010, 12:27:22 am »
toeretycznie mozesz jezdzic na dowodzie zdania prawka ;f

Nie można. Gdyby tak można było, to by każdy jeździł na podrobionym świstku.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #34431 dnia: Lutego 23, 2010, 11:55:36 am »
Mol ma pleja tszy i sie nie pochwali dziad pierunowy ;< ale nick to już klasyk, Żipsi wróć! ;d

nie? musiała być późna noc  jak myślałem że coś napisałem ;]

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #34432 dnia: Lutego 23, 2010, 01:58:22 pm »
raczej tylko zielony zamykany na klodke hehe

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #34433 dnia: Lutego 23, 2010, 08:19:28 pm »

nie? musiała być późna noc  jak myślałem że coś napisałem ;]
nadrobiłem, posłałem Ci zaproszenie ;)

Offline MarvelliX

• Admin
  • dood!
« Odpowiedź #34434 dnia: Lutego 23, 2010, 09:45:38 pm »
raczej tylko zielony zamykany na klodke hehe
ze zdejmowana kierownica ;x

Offline Groch

• Zack_Fair
  • General
« Odpowiedź #34435 dnia: Lutego 25, 2010, 10:51:36 pm »
Pisze tylko żeby was powiadomić, że wróciłem i będę was po raz kolejny zadręczać  :wacko:

Offline MarvelliX

• Admin
  • dood!
« Odpowiedź #34436 dnia: Lutego 25, 2010, 11:06:08 pm »
a tak wlasciwie... to kto ty jestes?  :F

Offline Groch

• Zack_Fair
  • General
« Odpowiedź #34437 dnia: Lutego 25, 2010, 11:10:43 pm »
Kurde wiedziałem, że ktoś to napisze, spodziewałem się bardziej ciętego komentarza DarkButza, ale whatever. Ja jestem Zack i mam zamiar pomóc Aysnel'owi w prowadzeniu działu SO2, that is all.

Offline MarvelliX

• Admin
  • dood!
« Odpowiedź #34438 dnia: Lutego 25, 2010, 11:11:44 pm »
we know it

Offline Groch

• Zack_Fair
  • General