Taa ale najlepsze jest ze ta latarka prawie wogóle sie nie przydaje
Nie no, przydaje się, bo 90% lokacji jest ciemna i jak akurat przeszukujesz jakiś dungeon w poszukiwaniu złomu, to tak go znacznie lepiej widać.
po 25 godzinach w F3 odkrywasz ze każde mozliwe spotkanie z deathclawem chcesz omijać duuużym łukiem
Seria z miniguna i po sprawie. Ewentualnie jeden Nuka Granade i dobijamy shotgunem. Wkurwia mnie tylko, że Deathclaw mi bardzo często zabija psa i wtedy muszę loadować.
A tam zboczenia...jeszcze 30, 40 lat jak nauka pójdzie do przodu, każdy kto będzie chciał "dorobi: sobie takie uszy, ogon, czy coś tam jeszcze... Czyżbym widział przyszłego obrońcę moralności?
Cóż, nie ma czego bronić, są na świecie znacznie gorsze fetysze niż ten akurat.
A kto powiedział, że robię to dla marszczenia freda? Podobają mi się takie obrazki i tyle. Niektórzy oglądają nagie kobiety na obrazach w galeriach, więc idąc tokiem twojego rozumowania też należałoby stwierdzić, iż robią to z czysto seksualnych pobudek.
Przepraszam aysnel, ale pierdolisz od rzeczy. Nie truj, że nie lubisz tego z czysto seksualnych pobudek, bo znaczyłoby to mniej-więcej tyle, że jesteś gejem. Do tego sam obrazek ma dosyć marną wartość artystyczną.
Wiem, że chodzi ci o to, że części osób może się nie podobać ten typ sztuki a sam fakt umieszczenia tego typu obrazków uważają za infantylizm, cóż mają prawo do takiej opinii, lecz czy tylko przez wzgląd na nie mam tego nie nie robić? Zresztą jakoś nie słyszałem masowych głosów dezaprobaty czy niezadowolenia (oprócz twojego, he he)...
Powiedzmy, że DarkButz jest na tym punkcie trochę przewrażliwiony i rozumiem jego stanowisko. Mnie to zupełnie nie rusza, bo jak mówiłem, są na świecie faceci, którzy lubią znacznie gorsze rzeczy twoje hmm... "hobby" jest stosunkowo niegroźne. Masz prawo lubić sobie co ci się rzewnie podoba, ale będzie znacznie lepiej, jak nie będziesz na to narażał wrażliwych oczu DarkButza, bo on zbyt dużo czasu na 4chanie spędza, żeby wobec takich obrazków przechodzić obojętnie.