« Odpowiedź #2820 dnia: Marca 15, 2005, 05:16:27 pm »
Hm...jeśli matrix to twój ulubiony film to eMGjeeS ci się nie spodoba (to tylko hipoteza)...
dlatego ze w matrixie jest caly czas akcja a w mgs praktycznie caly czas skradanie? e tam ja jestem uniwersalny
gralem chwile i wlasnie przeszlem 1 bossa i musze powiedziec ze nawet giera niezla
mgs czyli Metal Gear Solid?
yup
tylko dałnie ty będziesz sobie pewnie grał na emulatorze na komputerku a ta gra to jest coś jak film... to trza na TV z padem w łapie...
no niestety ale nie mam memorki do psx bo gdybym mial to jasne ze bym sobie rzucil na plytke i zapierdzielal przed tv :F
noi gra jest też stara więc pewnie będziesz nadawał że ch*jnia
ostatnio podczas zepsucia ps2 gralem w rozne gierki na gba wiec sie przyzwyczailem i teraz dla mnie w mgs jest grafika zaj***sta jesli ci o to chodzi :F
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"