bo tu jest taka akcjze za 4 wybrane gry placi sie 20 funtow.
Kocham Polske ;]
To znaczy wiesz... to nie sa nowosci ofkoz tylko te starsze gry ;] Metal geary, Devil 3, Manhunty i inne takie ktore sa hitami ale juz byly wydane jakis czas temu... ffXI to jest ofkoz drozszy i taki jak w polsce. Z tym ze wiesz u nas za platinuma placisz juz cos okolo 80 zlotych chyba.. a tu za 4 masz 100 zlotych ponad... Ale w tym wszystkim rozchodzi sie o porownanie zarobkow. Dajmy na to u nas najnizsza krajowa to 3.50 zl czy tam 4 zl a tutaj 5.35... nizej nie moze ci zejsc jak pracodawca bedzie ci chcial dac mniej mozesz go do sadu podac. Wiekszosc polakow i obcokrajowcow ma wlasnie taka stawke, to wiesz w 4 godziny zarobie sobie na te gry, a angole w pracach swoich pracach to pewnie w 2 bo oni maja wyzsze stawki bo angol nie bedzie robil za tanioche... anyway do tego zmierzam ze u nas za 4 godziny to se mozesz co najwyzej dskietke do pegazusa kupic na straganie a nie 4 gry na ps2 czy gcn ;/
Musiol zbadam ci ps3 gry ale pewnie nie roznia sie od tych w polsce.
Ej to jak kupisz sobie Wii to kup jeszcze coś do WiFi i będziemy sobie wysyłać fotki gołych klat :*
Ja jak kupie wii to nie tutaj.. gdy przyjade juz do polski to sobie kupie albo i pozniej aby obczaic jak tam piraty i tak dalej... bo ja 3 wrzesnia wracam z powrotem do polski ;]
Na stale tu nie wyjchalem, gdyby nie to ze dziewczyne mam w polsce ktora dojezdza do mnie tutaj w wakacje to pewniezostal bym tu na zawsze, bo mimo ze kraj to z dupy jest to jednak kasa i poziom zycia jest z gola inny...
Takze teraz bede trzepal kase do skarpety i jak wroce to bede zarobas ;]