umieram... ico mnie ryje ;/
Ale za to znow kocham japonie i ogladam lipne japonskie seriale ;]
ide spac... ahahah ale akcja spac przed 24 ;/
Żypsi, uważam, że powinieneś załozyć bloga na któym byś pisał nieco więdcej, bo myśle że marnujesz się tutaj. Tylko, że za mało piszesz naprawdę, bo jesteś taką perełką pisarską..
Jakie seriale, Densha Otoko? :F
Nie smiej sie z mojej pieknej gramatyki ;]
O sprawdzilem ten Densha Otoko i dobre oceny dostaje na jdoramie ;] Moze kiedys ogladne... Ja narazie za soba mam 2 serie dopiero w tym Summer Snow ktory mnie ujal niesamowicie i byl jedyna rzecza przy ktorej kilka razy zaplakalem -nie bojmy sie swoich łez! ;(
Pozniej jakos zapomnialem o dramach a racze niechcialo mi sie za nie zabierac no ale kumpel mnie poprosil zebym ogladnal jedna i wyslal mi plytki to zaczalem ogladac i znowu sie w to wkrece... Nobuta wo Produce to sie nazywa i niby to zostalo wybrane najlepsza drama 2005 roku ale chodzi o to ze w sumie jak zaczalem to ogladac to stwierdzilem ze powinienem dray bardziej ogladac niz anime bo to daje jako taki wglad w japonie jako kraj, ich zachowania i wspolczesne przyzwyczajenia.
Zauwazylem ze ogladajac t przezywam duzo emocji, niesamowicie sie wkurwiam zawsze jak widze typowo japonskie dziewczynki ktore sa smutne i wstydza sie odzywac do ludzi a jak chlopak na nie patrzy to obracaja sie i uciekaja. Nie umieja walczyc o swoje tylko ze spuszczona glowa w dol odchodzai daja sie bic. Nienawidze takich japonczykow a to typowy japonczyk w sumnie dla mnie... w dramach zawsze jakis taki maciej sie znajdzie. Zawsze tez znajdzie sie jakis taki wyluzowany ziomek zartownis wiec to na szczescie rekompensuje ;]
No nic... nie wiem za bardzo co ten post mial oznaczac ale luz ;/
Niezla akcja wczoraj zasnalem cos okolo 24 ;/ ale o tym wam mowilem.. jeszcze bardzie niezla akcja jest taka ze juz mam wreszcie ponad 4 godziny na ico ;] ale najlepsza akcja jest taka ze moja mama dzis w pracy to pewnie snoiadanie zjem o 14 a obiadu wogolen ie zjem bo mi sie nie bedzie hcialo a na kolacje pizza z lidera za 1.99 zl ;/
Hah ! Wiedziałem, że będziesz znał tytuł ;]
A czemu wiedziales ze ja bede znal tytul akurat? ;]