tak odnośnie akcji z tidusem 3000 to jesteście zdrowo jebnięci..... Zgoda, koleś do najmądrzejszych nie należał, nie pisał najmądrzejszych postów, ale raczej mocno za bardzo po nim pojechaliście i sami sprowokowaliście. Zwłaszca Sergej, który z nieiwadomych dla mnie względów staje się niesamowicie agresywny w towarzystwie newbie'ch (jakiś rodzaj instynktownego ochraniania własnego terytorium?) :F ..... Wiem, ze i tak macie to głęboko, ale prawdą jest, że jeździcie po wsyzstkich nowych użytkownikach, aż żal patrzeć..... no ale ja tam się nie znam
hmm... w sumie to ja też jestem zrowo jebnięty, bo pisząc że wy jesteście zdrowo jebnięci, naruszyłamregulamin 4m i powinienem dostać warna..... bycie modem to jednak lipa.... nawet nie mogę sobie warna dać ;/
Poza tym mieszkanie na wsi jest jednak mocno nieśmieszne. Dzisiaj kiedy szedłem ulicą jakiś koleś, ciężko pracujący przy budowie domu nieopodal zaczął mnie nawoływać "pedałku, choć no tutaj" ...... no cóż..... wizard najwyraźniej przynosi mi pecha, bo albo koleś był gejem i szukał partnera, albo miał wadę wzroku - 40 i nie chciał się przyznać ;/