Grargh ;/ wy mi poprostu zazdroscicie ze powiedzialem tak mega zajebisty zart z tamaya i jej fanartami ;/
A tak BTW to nie wiem o co wam chodzi, przeciez ja zawsze takie akcje pisalem ze lah, brakowalo mi do Dark eMa ale tez dziwne akcje mialem... at eraz sobie jakimis zarcikami zucam a wy cos stwarzacie o drugiej osobowosci... giaz, przeca ja zawsze jakies glupoty pisalem... eehhh wracam chyba na nanikore bo tam od dluzszego czasu zucam zartami ktorych oni tez nie rozumieja ale przynajmniej sami pisza rzeczy ktore i ja nie bardzo rozumiem wiec jest lajt ;]
O wlasnie sie skaplem ze w sumie zartowac to ja sobie zarciki pisze tylko na nanikore moze dlatego zapomnieliscie ze ja tezp otrafie pisac bzdry... łał super ;] Moze czesciej bede teraz pisal na SZ zarty ktore tylko ja rozumiem i z ktorych sam sie smieje ;]
Wiec dementuje pogloski Wizarda -nie, nie mam dwoch osobowosci... an tym forum jest tylko jedno miejsce dla jednej pary syjamskich braci ;]
Nie Gipsi, to nie jest powód do dumy.
Jakbys widzial jak na kapie napisalem nick Morchola to bys jednak stwierdzil zem oge byc z siebie dumny ze mi sie udalo ;] Juz nie pamietam jak go napisalem gdy bylem na kapie ale Sergey pewnie pamieta bo on mlody jest i nie zaznal jesczze tyle masturbacji w zyciu co ja wiec mozg lepiej u niego pracuje a co za tym idzie pewnie pamieta jak to slzo... zreszta sam tak czasem teraz nazywa mola ;]
Creepy.... jak internet zmienia ludzi... Gipsi taki dziwny nie był od dawna, coś musiał zjeść nieświeżego...
Creepy to byla akcja jak mniej wiecej rok temu tez w wakacje pisalem posta w centrum powitan ;/ w chu* wtedy sobie patrzalem co wieczor na zdjecie pieknej Gohy ;]
A wogole to dzis mialem fajna akcje... dlatego pewnie mam taki pozdro humor raczej... szedlem sobie do dziewczyny i sluchalem tkiej zajebistej nutki ze mi sie chcialo biec... no i za kazdym razem na refrenie bieglem a na zwrotce odpoczywalem... wp orzo akcja ;] jak wracalem od niej to tez tak robilem ;]
Znaczy sie i tak w sumie zawsze wracajac od niej iegne, tak zeby nie dostac wpier*ol po zmroku, ale teraz bieglem z innego powodu ;]
Dziwna akcja to byla ;/ Ale chyba od dzis zaczne sobie jogingowac sluchajac tej nuty ;] Podobno jogging uprawiaja same pedaly ale co mi tam... sproboje... a nuz poderwie mnie podczas joggingu jakis mily bogaty pan ;]