gdybym mial wybór... ale nam nie pozostawili wyboru durnie jedne. a nasza "polska złota młodziez" tez na nic dobrego sie nie zanosi. no cóż. az mi sie chce leciec cytatami Dezertera jeden po drugim.
Ja wole propagandę dającą do myślenia brutalnymi przykładami
A tak na serio, coraz poważniej myśle o zapisaniu się do UPR. Szanse nikłe na jakikolwiek sukces, ale to niestety jedyna normalna partia, bo reszta to nędzą i kurestwo. I nie wiem też jak mam sam oddziaływać na bezmózgie masy, które się karmi codziennie dawką kłamstw w telewizji.
Dzisiaj jak oglądałem wiadomości i dowiedziałem się, że Macierewicz to psychopata (cytując Wałęsę) i że nasi ministrowie Spraw Zagranicznych byli uczciwymi patriotami, to mnie po prostu szlag trafia i nie wyrabiam. I jak tutaj Polska ma się zmienić, skoro od przedszkola karmi się kłamliwym jadem?
Mi by w zupełności wystarczyło takie coś :
Taser? Jednostrzałówka? Myślisz ze w stresowej sytuacji będziesz w stanie wytrzelić raz i w odpowiednie miejsce? Gdybym miał wybierać broń to na pewno wybrałbym cos o porządnym kaliberze i dużej pojemności magazynka, bo 5-6 strzałowy pistolet czy rewolwer o małej mocy obalającej odpada. Jak spudłujesz..
Taser to zabawka, nie zawierzyłbym życia takiemu czemuś. A gdy przestepca weźmie to za broń to już mam w ogóle przechlapane.