Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
musiol ty ostatnim czasem sie strasznie łątwo irytujesz denerwujesz wnerwiasz itp itd etc aso czyżbys chciał ganzem zostac ? czy to mzoe z takiego powodu ze czujesz ze twoja pozycja w tym stadzie jest zagrożona ze powrót ganza moze ci odebrac gipsa XD :F
Cytuj musiol ty ostatnim czasem sie strasznie łątwo irytujesz denerwujesz wnerwiasz itp itd etc aso czyżbys chciał ganzem zostac ? czy to mzoe z takiego powodu ze czujesz ze twoja pozycja w tym stadzie jest zagrożona ze powrót ganza moze ci odebrac gipsa XD :F jebło Cie?musze być zawsze uber-miły dla wszystkich? wkurzam sie, bo mam o co i na kogo, proste nie? i skończcie z tymi powalonymi gejowskimi aluzjami ;/
Cytuj Cytuj musiol ty ostatnim czasem sie strasznie łątwo irytujesz denerwujesz wnerwiasz itp itd etc aso czyżbys chciał ganzem zostac ? czy to mzoe z takiego powodu ze czujesz ze twoja pozycja w tym stadzie jest zagrożona ze powrót ganza moze ci odebrac gipsa XD :F jebło Cie?musze być zawsze uber-miły dla wszystkich? wkurzam sie, bo mam o co i na kogo, proste nie? i skończcie z tymi powalonymi gejowskimi aluzjami ;/ Dzień dobry. Nie wiem kim jesteś, ale oddawaj nam naszego Musiolika.