Snajper natomiast musi dobrać odpowiednio kamuflaż, umieć się schować i często zmieniać położenie. Snajper może być zabójczy nawet ze zwykłym karabinem myśliwskim, a "mieczowiec" sobie raczej z mieczem dwuręcznym nie poradzi tak, jak z mieczem jednoręcznym (jeśli ćwiczył na jednoręcznym i vice wersa). Samo zostanie snajperem jest ciężkie. Mieczem sobie pomachasz parę razy i możesz iść się "bawić". Przyszły snajper musi najpierw się wykazać strzelająć ze zwykłego "handguna".
E, z tym handgunem to przesadziłeś
To przyszły strzelec wyborowy musi się najpierw wykazać w strzelaniu z normalnego kbk. Ale strzelec wyborowy to tez nie to samo co snajper. A snajper to lezenie przez kilka dni w jednym miejscu, w całkowitym bezruchu nic przyjemnego.
kamuflaz i odpowiednie schowanie sie... mniam... esencja lamerstwa
Snajper to najbardziej wymagający i najtrudniejszy ze wszystkcih powiedzmy, rzemiosł pola walki. Nawet najlepsi, nazwijmy ich, komandosi się do tego nie nadają. Snajper musi oddać pierwszy strzał celny inaczej jest spalony. Zresztą oni nie uzywają wytłumionych automatów (choć są wyjątki). O wiele łatwiej jest chwycić toporek i odwalać rębajłę na halucynkach, czy jak to wolą niektórzy bersekera, niz snajperzyć. Counter strike niestety, nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscią. Moze modele broni są podobne, ale to wszystko. Jeden taki, opanowany, cierpliwy, dobrze wyszkolony i doświadczony snajper moze zakończyć wojnę jednym strzałem.
ja bym to nazwal graniem fair
Wiesz, jakie są najskuteczniejsze taktyki pola walki średniowiecznej? Walka zaczepna/szarpana. Wcale nie takie fair. Ale na wojnie nie liczy się co jest fair. Tam się liczy kto przezyje. Weźmiesz mieczyk i będziesz biegł na szwadron kuszników
?
phi! co to za problem wladowac komus kulke z ukrycia
jw. Zabawa w westerny to tylko na filmach
Sorry, za nielogiczne i niepowiązane zdania, ale krótki sen nie robi mi dobrze.