Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
o wróciła hyh and teh b47713 b366||\|5
no bo hisoka odstraszyła garfilda i nie ma kogo gnębic :/
Cytuj o wróciła hyh and teh b47713 b366||\|5 dupa, ty tak sienie ciesz..bo wystarczy jedno złe słowo...a ona sie obraża..kobieta <_<
Cytuj Cytuj o wróciła hyh and teh b47713 b366||\|5 dupa, ty tak sienie ciesz..bo wystarczy jedno złe słowo...a ona sie obraża..kobieta <_< Żuczku.............. Ty wiesz o co poszło... :wub:
Cytuj Cytuj Cytuj o wróciła hyh and teh b47713 b366||\|5 dupa, ty tak sienie ciesz..bo wystarczy jedno złe słowo...a ona sie obraża..kobieta <_< Żuczku.............. Ty wiesz o co poszło... :wub: tak..o słowo 'sex' ....heh...kobieta <_<
Cytuj Cytuj Cytuj Cytuj o wróciła hyh and teh b47713 b366||\|5 dupa, ty tak sienie ciesz..bo wystarczy jedno złe słowo...a ona sie obraża..kobieta <_< Żuczku.............. Ty wiesz o co poszło... :wub: tak..o słowo 'sex' ....heh...kobieta <_< Żuczku wiesz w jakim kontekście......... i nie gniewam sie na Ciebie
pozatym edytuj posty tongue.gif
ej dzieci, cicho sza !
chyba nie chcesz drażyc tematu..... ??
heh hisia spokojnie poki nie zrobie kalendażyku ty będziesz główną muzą a czemu żabuchu ?
bo pewno jesteś brzydki (ja jestem żukiem <_<)
Cytuj bo pewno jesteś brzydki (ja jestem żukiem <_<) od dziś zostaniecie moimi zwierzatkami .... co Wy na to