Dzisiaj dzień mija pod znakiem muzyki. Kupiłem sobie ślicznego MP3 playera z jednogigową pamięcią i właśnie sobie Megumi Hayashibary słucham i wogóle jest miodzio... Gipsi miał racje, to jest jeden z najlepszych wynalazków ostatnich czasów ten cały odtwarzacz MP3.
Drugim bardzo ważnym osiągnięciem jest to, że udało mi się zrobić coś, czego jeszcze nie robiłem. Wyciągnąłem muzykę z płytki PS2 i sobie dzięki temu skompilowałem cały Soundtrack z Itadaki Street Special (49 remake'ów utworów z różnych części Final Fantasy i Dragon Quest). Jak ktoś chce, to niech się zgłosi do mnie na GG, to zarzucę linkiem z YSI (jak tylko wrzucę)... musiałem się dość mocno namęczyć, bo najpierw jeden program miał opory przed rozpakowaniem archiwum ADX i wyciągnięcia z niego muzyki w ASF'ach, ale w końcu się udało. Potem musiałem ASF'y zmienić w jakiś jadalny format i żadnym programem nie mogłem tego zrobić.. w końcu Musiolik mi podesłał jakiś program i zrobiłem WAV'y.... no a potem miałem zabawe ze zmienianiem WAV'ów w MP3 (cztery programy różne ściągnąłem, wszystkie niestety miały ograniczenia wersji demo, że tylko kilka plików mogły przeformatować)... no ale w końcu udało mi się wszystko zgrać w MP3 i jest w git... jestem póki co jedynym posiadaczem Soundtrack'u z Itadaki Street Special na ziemi, chyba, że ktoś był tak szalony, żeby z tej gry wyciągać muze.