jak chcecie mogę być bardziej dziewczęca-koniec z żartami, niestosownymi komentarzami itp...tylko delikatność i kobieca klasa
Tiaaa. Juz to widze
His - whatever, rób jak chcesz
Pytałeś się, kiedy mi przypominasz Ganza. Teraz
On tez chciał powiedzieć coś, a mówił co innego
od czasów 4 klasy podstawówki miałem skojazenia na sex ciagle
Ja nie wiem od kiedy mam, ale wiem, ze muszę to leczyć. Czasami wpadnę w taką głupawkę, ze musze się gryźć w język.
A co do ptasiej grypy. Jak dla mnie to jest spisek żydomasonerii. Patrzcie teraz, kto będzie jadł jajka na wielkanoc :devil: :devil:
czy ptasią grypą można się zarazić od zainfekowanego ptaka drogą płciową...
Spróbuj i opowiedz nam jak było. I zanim wejdziesz na forum zrób badania, zeby nas nie pozarażać
Haha, za jakiś tydzień będę dwójkę gówniarzy z podstawówki angielskiego uczył. Dostałem dzisiaj ich podręczniki do przejrzenia i będę kasował za nich 2 dych za 45 minut nauki (raz w tygodniu)... w sumie nie duża stawka, jak za przebywanie z takim fajnym człowiekiem jak ja, ale będzie na życie. Pozio mają ultra zaawansowany, właśnie się nauczyli dni tygodnia i mięsięcy w roku... ale myślę, że sobie poradzę i udźwignę ciężar odpowiedzialności za educkacje przyszłości naszego narodu.
(teraz będę upierdliwy i arogancki) Pamiętaj, jest róznica pomiędzy Your od You're (chociaz dla amerykanów nie ma, podobnie jak w "it's" i "its")
Ja wole brunetki ^^'
Ja nie wiem. Generalnie mówie, ze kolor włosów nie gra roli, ale coś wtym chyba jest. Blondynki są takie bardziej perwersyjne i wyuzdane, natomiast brunetki pociągające i zmysłowe.
dzisiaj umrze Krzysztof
Ofak, ten brodacz. No to jak będziecie płakać po nim, zostańcie z dwójką i oglądajcie pospieszalskiego. Cała Polska głosuje na Korwina!
Byłam na poczcie popłacić rachunki z allegro i jakiemuś biednemu facetowi po 40stce zadzwoniła komórka...z dzwonkiem "to ja! twój telefon! odbierz mnie wreszcie! itp.". Facet był tak za zażenowany, że jak strzała wyleciał z poczty.
Mnie też żenują takie dzwonki. Sam najczęściej mam na wibrator włączony sam, a jak juz dzwonek to jakiś poli (nie lubie tych nowych dekadencyjnych real dzwonków)
Ale to jeszcze nic, czasami jak słysze te inne dzwonki (np. pieprzoną żabę) to mam ochotę wyrwać telefon właścicieilowi i go zgnieść jak papierosa.
No, wsio.