Autor Wątek: Marzenia  (Przeczytany 35712 razy)

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Marzenia
« Odpowiedź #180 dnia: Maja 19, 2005, 08:57:55 pm »
ja mam nauczkę po tej czerwieni...już wolę swoje biało-srebrno-dziwne,niż brzoskwinione..nigdy farbowania

A żeby spamu nie było to teraz marze o porządnych wakacjach [najlepiej na końskim grzbiecie]
« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2005, 08:58:10 pm wysłana przez Hisoka »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Marzenia
« Odpowiedź #181 dnia: Maja 19, 2005, 09:00:37 pm »
Ja bym chciał mieć takie włosy jak ty Hisoka.. ale wiecie co? Może zmienię nazwę topic'u, z "Marzenia", na "Kącik Fryzjerski"

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Marzenia
« Odpowiedź #182 dnia: Maja 20, 2005, 11:32:44 am »
Może "mażonka o włochach" :lol: ? A ja chce włosy sobie na punka postawić  :devil: (mam prawie do pasa). I co wy na to? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Marzenia
« Odpowiedź #183 dnia: Maja 20, 2005, 11:37:45 am »
to moim marzeniem było żeby mieć ciemne [czarne ] włosy...a mam prawie białe...czego się nie ma,to się chce
Racja. Ja też wiecznie chciałam zmienić kolor włosów na czarne, albo złociste, albo bardzo jasne w ostateczności czerwone, byle by nie takie jakie mam, ale uzyskałam tylko złocisty połysk. Najwyraźniej za słabo realizowałam to marzenie.  :P  

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Marzenia
« Odpowiedź #184 dnia: Maja 20, 2005, 11:42:26 am »
A ja mam wstętny kolor- blond. Błe... Przefarbowałabym się na niebiesko, albo na zielono, no ale wtedy rodzice by mnie do domu nie wpuścili :grin: ...

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Marzenia
« Odpowiedź #185 dnia: Października 13, 2005, 07:26:30 pm »
a ja marze żeby kiedyś zasnąć w objęciach kobiety która mnie będzie kochała i będę spać, spać, spać i spać przez długi czas.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Marzenia
« Odpowiedź #186 dnia: Października 14, 2005, 12:51:15 pm »
a ja marzę, żeby ta kobieta w której ramionach zasypiałem przez ostatni rok, a teraz mnie rzuciła, znów do mnie wróciła.... jestem w niej beznadziejnie zakochany.... ale ona boi się wrócić.... ech.... chlip
Kame Hame Ha

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Marzenia
« Odpowiedź #187 dnia: Października 14, 2005, 12:56:37 pm »
ehh te kobiety...a ja marzę by znaleść tą jedyną...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Marzenia
« Odpowiedź #188 dnia: Października 16, 2005, 01:06:48 am »
Btw:moim kolejnym mażeniem jest........spotkać kogoś osobiście z forum squarezone!!!!!

No widzisz.. raz spotkałaś Hisokę i de'Beliala ze mną na konwencie no i mnie miałaś wątpliwe szczęście widzieć dwukrotnie... marzenia się spełniają heh...

a ja marze żeby kiedyś zasnąć w objęciach kobiety która mnie będzie kochała i będę spać, spać, spać i spać przez długi czas.

Argh... kurcze... kolejny dowód na to, że Gipsi i ja jesteśmy do siebie podobni...

ehh te kobiety...a ja marzę by znaleść tą jedyną...

Znajdziesz... napewno znajdziesz.

A ja? O czym ja marzę? Heh.... chyba o niczym. Wszystko czego naprawde chciałem od życia już dostałem, a o dalekiej przyszłości (dom, praca, rodzina i takie tam) jeszcze nie myślę. A jeżeli na mus mam coś znaleźć, to marzę o tym, żeby dalej było tak jak jest i nigdy się nie skończyło..... no i jeszcze by się troche kasy przydało, ale pieniądze to rzecz, która jest niegodna ludzkich marzeń... przynajmniej według mnie.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Marzenia
« Odpowiedź #189 dnia: Października 16, 2005, 02:14:40 pm »
a ja marzę o tym,żeby utrzymać się na tych głupich studiach, zrobić aplikację i zostać okrutnym i złym prokuratorem,który codziennie ogląda tygodniowe zwłoki . A tak serio to na prawdę chcę zostać prokuratorem i zarabiać sporo kasy...choć niby pieniądze szczęścia nie dają, to ich brak tym bardziej.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Marzenia
« Odpowiedź #190 dnia: Września 11, 2006, 10:33:49 pm »
marzenia z ostatniej chwili - marzę, aby przetrwac te pop....ne praktyki w podstawówce.... miec to juz za sobą... póki co niestety ledwie 3 z 30 lekcji do preprowadzenia mam za sobą... niech się to juz skonczy ;/
Kame Hame Ha

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Marzenia
« Odpowiedź #191 dnia: Września 12, 2006, 04:26:09 pm »
marzenie na najblizsze kilka tygodni - znalezc perkusiste ;/
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Marzenia
« Odpowiedź #192 dnia: Września 12, 2006, 04:29:37 pm »
wez mojego brata ;d

a moje marzenie to kiedys grac dobrze na gitarze, ale tak na prawde dobrze, jak petrucci, satriani, malmsteen... ach..

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Marzenia
« Odpowiedź #193 dnia: Września 12, 2006, 04:33:41 pm »
Moje marzenie z ostatniego czasu?Może to i perfidne,ale marzę o tym by pewna osoba z mojego otoczenia,poczuła to co ja...wiem,że zemsta niczego nie zorwiązuje ale tej osobie należy się to już dodawna.Sama sie o to prosi...
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2006, 04:34:11 pm wysłana przez Yuzuriha »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Marzenia
« Odpowiedź #194 dnia: Września 12, 2006, 04:36:19 pm »
wez mojego brata ;d
ok, mam rozumiec ze jazda przez pol polski 3x w tygodniu na proby to zaden problem?

a moje marzenie to kiedys grac dobrze na gitarze, ale tak na prawde dobrze, jak petrucci, satriani, malmsteen... ach..
nie ma sprawy, sciagasz szkolke rock discipline od petrucciego i jedziesz skale od dnia do nocy ;F (podobno takie vaie, satrianie i inne malmsteny w mlodowsci napieprzali ok 10 h dziennie... oczywiscie nie mowie o samych "pajaczkach", ale ogolnie o graniu na gitarze)

a tak dodajac cos od siebie, to ja bym wolal raczej komponowac i improwizowac jak yngwie... technika tez by sie przydala, ale jesli bym mial wybierac, to wolalbym umysl ;F

wiem,że zemsta niczego nie zorwiązuje
ale za to jaka daje satysfakcje ;)
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2006, 04:37:34 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
Marzenia
« Odpowiedź #195 dnia: Września 12, 2006, 04:43:24 pm »
wez mojego brata ;d   

ok, mam rozumiec ze jazda przez pol polski 3x w tygodniu na proby to zaden problem?
phi, zaden...

Wiem, pojadę do Bostonu i zacznę naukę w  Berklee College of Music :D
A w ogole to nie chwalac sie koncze PSM 1stopnia i zegnam to bagno! :D 1stopien nic nie daje a do 2 isc nie zamierzam, postanowilam wreszcie zaczac ksztalcic sie na elektryku.. tylko jakiegos nauczyciela bedzie posuzkac..

Offline Agrias

• Daredevil
  • **
  • Our lives are as fleeting as a dream.
Marzenia
« Odpowiedź #196 dnia: Września 12, 2006, 04:46:25 pm »
A ja marze o tym zeby ppolciec do japoni a w japoni to wiadomo :D

Noi jeszcze dobrze skonczyc szkole zeby rodzice byli dumni i znalesc dobrze platna prace  

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
Marzenia
« Odpowiedź #197 dnia: Września 12, 2006, 04:47:52 pm »
Mbie od dobrze płatnej bardziej marzy się praca którą będę lubiła.

Offline Agrias

• Daredevil
  • **
  • Our lives are as fleeting as a dream.
Marzenia
« Odpowiedź #198 dnia: Września 12, 2006, 04:50:08 pm »
Mbie od dobrze płatnej bardziej marzy się praca którą będę lubiła

No zapomnialam o ty zeby robic cos za co dobrze ci placo i w czym jestes najlepsza  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Marzenia
« Odpowiedź #199 dnia: Września 12, 2006, 04:52:46 pm »
ja raczej do muzycznej nie pojde, z 2 powodow:
1. szansa na wyzycie z muzyki jest bardzo mala... zostanie muzykiem sesyjnym to spory sukces (i pewnie duzy udzial dobrych kontaktow), zauwazenie przez kogos jest sprawa przypadku, wiec pozostaje tylko nauczyciel muzyki w podstawowce heh...
2. wole byc samoukiem... niektore szkoly muzyczne ksztalca roboty - maja nienaganna technike, znajomosc teorii muzyki itd., ale jak przyjdzie do grania, to wszyscy sa tacy sami. 0 samodzielnosci. mozna powiedziec, ze szkola muzyczna przez granie utartych schematow moze zaszkodzic w rozwoju wlasnego unikalnego stylu. oczywiscie, teoria jest potrzebna, ale trzeba umiec umiejetnie wymieszac teorie z wlasnym feelingiem. i przez to nie zawsze muzyk po szkole muzycznej to lepszy muzyk. dawki teorii potrzebnej do dobrego improwizowania mozna w dzisiejszych czasow nauczyc sie chociazby z internetu, jesli sie tylko poswieci sie troche czasu... poza tym wielu znanych muzykow jest samoukami (zeby nie szukac daleko - yngwie malmsteen) bez zadnej szkoly muzycznej i nie widze zeby im sie gorzej wiodlo ;F