OMFG!!!!!11111
http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=41557 zarejestrujcie sie i przeczytajcie sobie posta TaiCat X_X
Oh... więc nie wiedzieliście? Sephiron trochę więcej śmiesznych rzeczy tam robił, pomijając jego magiczny telewizor epoki kamienia łupanego i cosplay jakiegoś randomowego ninja. Moja ulubiona akcja EP5:
(Trwają chyba przygotowania do konkursu wiedzy, wszyscy kręcimy się po tym naszym sektorze. Jakoś chyba akurat z Ashem gadałem.)
Sephiron (do Asha): Hej, to ty jesteś ten Ashley Riot?
Ash: Noo...
Sephiron: Ten co przetłumaczył Vagrant Story na jezyk polski?
Ash: Taa...
(Sephiron ściska dłoń Asha, po czym podaje mi swój telefon komórkowy i pokazuje gdzie się wciska, aby zrobić mu zdjęcie z jego idolem. Ja grzecznie pstrykam, Sephiron idzie dalej heh).
Jeszcze podobną akcję zrobił z Zax'em... no i oczywiście, kiedy Ash właśnie robił coś na kompie (chyba muzyke zgrywał do konkursu muzycznego), ten mu truł przez dobre pół godziny na temat tego, jaki to FFVII PC jest zajebisty po podmianie poligonów, jakieś screeny mu pokazywał, podłączał to swoje PieSPi i jakieś pliki chciał u Asha zgrywać, ale ten go grzecznie spławił. Wspominałem już, że zarówno do mnie, jak i do Asha zwracał się per "pan"?