Er- fukai
Ta piosenka mi się bardzo spodobała... brzmi troche podobnie do muzyki z Chrono Crossa... ogólnie te piosenki "Er" brzmią jakby był z jakiegoś Soundtracka do gry albo anime
Klein kaiser-3.z.n.b
To już mi się niespodobało... brzmi troche jak Malice Mizer i nie przypadło mi do gustu :rolleyes:
Lariene-mist
a tutaj to już wogóle mnie łeb bolał... jakoś nie mogłem tego słuchać.. nie podobał mi ię głos wokalisty ani dźwięki :/ wokalista ma poprostu okropny głos...
P-model-01.ronin kuugun
P-model-03.kaishuu fune
P-model-09.mind scape
to też jakoś mi do gustu nie przypadło... po kilku minutach bolała mnie od tego głowa... nie wiem może dzisiaj się źle czuje ale na serio mnie łeb bolał... może przez to ze dziś słuchałem i oglądałem teledysk Malice Mizer "Illuminative" i okropne to było i wszystko co jest choć troche podobne to mnie zabija :shu:
Pride of mind-02-materiald world
Kolejne dźwięki które do mnie nie przemawiają;/
Kneuklid romance-5.At last for you(ballad)
a tu kolejna ballada która mi się spodobała

mimo że wokalista ma raczej słaby głos to ballada mi się podoba
Susumu hirasawa-08.jiku no mizu(ładan melodia dobra na uspokojenie)
Susumu hirasawa-09.skeleton coast kouen(muzyka podobna do Deep Forest
Susumu Hirasawa to znany japoński kompozytor i pierwsza piosenka mi bardzo przypasowała druga tak sobie... tutaj tak jak w przypadku Er mamy do czynienia raczej z muzą klasyczną... Mi się podoba^^
Jakoś te szybsze piosnki mi nie przypsiły ale wolne są wporzo;]
kurde jeszcze wczoraj miałem stronke z nową piosenką Gackta ale już tej piosenki tam nie ma

EDIT:::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.dtb.heavens-drive.net/tu jest piosenka kóra strasznie mi się podoba i uwielbiam ją bo jest poprostu wesoła... tak podoba mi się ofkoz głos Hyde... ale ona jest przedewszystkim wesoła i uwieliam przy niej się wygłupiać... zresztą autorka na stronie ją wystarczająco dobrze opisała i zareklamował
nazywa się
L'Arc~en~Ciel - Honeya tu piosenka Gackta... żaden hit ale zawsze jest... no i to też raczej wesoła piosenka
http://morning-glow.net/silence/