ludzie myslcie to nie boli....mi chodzi o ff10-2, a PODOBNO ff10 nie specjalnie nadaje sie na robienie seqela nawet ktos na tym forum ze chyba ff8 by sie lepiej nadawl, no coz jak dla mnie to do seqela najlepiej nadaje sie CC ale to juz zupelnie inna historia...i sami mowicie (przynajmniej z tego co pamietam) ze ff10-2 to typowy nabijacz kasy....wiec powtaram....ludzie myslcie TO NAPRAWDE NIE BOLI.....i jeszce do mnie wyskoczycie ze !CENZURA! farmazony.....a gralem w FFTA i wylaczylem po jakiejs minucie (to juz chyba pisalem) bo strasznie mi sie zniepodobal od pierwszej chwili i juz sie od tego czymam z daleka
to samo co wyzej...nie przeklinac
made by ARD
Skoro tak bardzo apelujesz do myslenia to dlaczego tego sam nie robisz? :rolleyes:
Ja wiem ze myslenie nie boli dlatego mowie ze gra w ktora niegralem nie ma tej magi co poprzednie czesci bo potrafie sie domyslec ze jesli komus innemu nie przypasila jakas czesc to nie znaczy ze mi nie przypasi wiec nie mowie glopot ze gra niema klimatu skoro w nia niegralem :!: I nie mow mi teraz ze mowiles tylko o FFX-2 bo mowiles o wszystkich nowych grach Square... powiedziales nawet ze Final z 1992 roku jest nedzny i swiadczy o powolnym podupadaniu gier od Square...think Sergey think....
Hmmm grales w FFTA przez minute i nie poczules klimatu... łojezusiu jak tys to zrobil...yhmmm po minucie nie poczuc wspanialej magiii i epickiej fabuly to zeczywiscie trudna sztuka... <_<
Dobra teraz takie cos: -FF-X: ocena:9.9 komentarz: "Dlaczego brakuje rubryki "cudotworcy" zeby wpisac w nia slowo "Square"?!"
-FFTA:oc.9.0 kom.:"Piekna,dluga i strasznie rozbudowana."
-FFX-2: oc.:8.9 kom.:"zupelnie inna i bardzo dobra"
-FFCC:oc. 7.9 kom.:"Sympatyczna, ale bez rewelacji"
To sa oceny nowych Finali z Neo+ -jedneg z najlepszych czasopism na rynku naszym jak widzimy tylko CC wedlug nich jest raczej slaby- i nie ma sie co dziwic skoro ten final to japonska proba zrobienia czegos w stylu Balurs Gate dark alliance!
SergeyBoy napisales:"dla mnie kolejny przyklad upadku serii. Ni to fabuly ni to na mozliwosci przecietnego polaka....no tragedia."
;( :w00t: :lol: hahahaha zeczywiscie tragedia... nie na mozliwosci przecietnego polaka.... hahahah Squre pewnie jest zalamane ze ich produkt "nie jest na mozliwosci przecietnego polaka".... hmmm no tak gra jush jest skazana na lincz ze strony europejskich recenzentow jesli sie jush u nas w europie ukaze bo nie jest dla polaka....
P.S. Ateraz pojade z grobej rury: Podoba mi sie wyglad Vana i jest on 1000 razy mniej pedalski niz Serge czy Tidus!!!!!!
Slyszeliscie o czyms takim jak bishonen?