mnie tam gitarka z siga gipsa nie jara pod wzgledem wygladu... nie znosze tych les paulowatych ksztaltow... wole stratocastery:
ewentualnie jakies gitarki o wykreconym ksztalcie jak np warlocki:
czy moje marzenie: bc rich beast nj series:
ale to nie chodzi o to że to jest jakaś gitarka do jarania... to jest gitara Hyde za czasów albumu 666 i do tego zapodałem skrawek ręki Hyde i jego nogi więc to jest czyste piękno;]
co do twoich gitar to mi się nie podoba pierwsza bo ma nie fajny kolor gryfu (czy jak się nazywa to całe cuś brązowej barwie pod strunami...) 2 jest nie fajna bo nic nie widać na niej nazbyt... za daleko zdjęcie, a 3 całkiem fajna z tym że zmnowu nie podoba mi się ten kolor tego gryfu/// (czy jak tam się to nazywa...)
najlepszą gitare jaką do tej pory widzłąem ma gitarzysta Dir en grey - Kaoru
Hisoka:
Masz za dużą sygnature... musisz zmniejszyć... zajmuje praktycznie całą strone...
Die na tym zdjęciu kozacko wygląda cool.gif
Shinya wygląda tak pięknie jak jakaś pupka... z tym że kości oliczkowe jakieś dziwne... a Taohsiya czyli mój pewnego rodzaju bożek? boski! No i Kaouru... ehhh podjaałem się tą syganturką, tylko Kyo na takiego nie fajnego ziomka wygląda ale on zawsze chciał wyglądać jak "brzydal" żeby go dupki nie miały za "kawaaaaaiiiii" ziomka ;]
The Reaver:
Co cię nagkle na takiego siga wzięło?
Grzybek:
Bardzo mi się podoba twój sig.. wporzo jest ten Zidane
Kristofer:
Podoba mi się napis "L'Arc en Ciel - Killing Me" ;]
Zell:
Takie sobie... nawet fajne... ogólnie dla wszystkich pewnie lipa, ale jako że wiem co to znaczy umieszczać ulubiony zespół w sigu to nawet mi się podoba..