G - jak chcesz to poczytaj o Azumie i jego nosie - miałeś nosa, że tu wpadłeś XD
Marv - well, chyba nie muszę tłumaczyć, czemu dostał starego ;]
Musiol - (mój ulubiony) niedawno narzekał że niedługo tu jest i mało nas zna or sth XD - Yano ledwo się pojawił na planie a od razu mu wpakowali kilka kulek i wynieśli w folii. Ze rookie ^_^
Gipsi - chyba ogólny koncept załapał... Aoi to niby taki ładny japoński chłopczyk... Z pozoru...
Tant - skojarzenie było natychmiastowe. Ot chociażby ten spokój, z jakim Togusa prowadził sprawy. Poza tym, po Aoim to drugi bizon w serii SAC =p
Chiefu - młody Ishikawa niczym nie różnił się od starego - no, może tym, że był bardziej ruchliwy. Ten koleś zawsze wszystko wie i zawsze "obejmuje dowodzenie" jeśli nie ma starego albo major. Ciągle marudzi, mruczy pod nosem. Ogólnie typ starego wygi. A że Chiefowi "wszystko w nogi idzie"...
Siergiej - niemal na końcu każdej wypowiedzi wwali emota, jakąś buźkę. Na Saitoh mówią "poker face", więc dostałeś snajpera. Wiem że dziwne, ale jak powiedziałam... Luźne skojarzenia, nie że ktoś się zainteresuje.