Nie wiedziałem jakiego polityka ci wstawić.. pomyślałem - Radical Dreamer.. Jedyny który pasuje mi na radykalnego marzyciela, to właśnie M. Jurek
Zadeklarowany zwolennik monarchizmu oraz polityk-idealista.
Tant ma Kazia, bo Kaziu taki fajny, miły, dowcip opowie i wszyscy go lubią.
Tamaya ma Suchocką, bo chciałem jakąś kobietę którą wszyscy znają, pomimo tego, że b. często nieobecna (w kraju)
Smogu - bo smogu jest złotoustym szermierzem języka polskiego
Sol ma Sikorskiego, jako że to pierwszy pilot f16
Serdż ma Niesiołowskiego, bo to jeden z wyraźniejszych polityków, niewyraźnej platformy.
Reaver ma R. Kaczyńskiego - polityka, o którym b. dużo osób wie (ze względu na nazwisko), ale tak naprawdę nikt nic o nim nie wie
Misiu ma Dorna - chciałem dać R Legutkę, ale Misiu jest agresywny jak trzeba, chamski jak trzeba i miły jak trzeba - zupełnie jak Żelazny Ludwik.
Morchol - ma płk. Miodowicza - to jedyny poseł, zasługujący na określenie 'lurker'. Pewnie jakiś kret służb specjalnych
Hisoka - chciałem dać Senyszynową.. w końcu dałem jej nieco lżejszą wersję - niestrudzoną bojowniczkę, kobietę-rycerza Jarugę-Nowacką.
Glenn - bo Glenn teraz 'dużo czyta, odświeża umysł i będzie "kurczaczek" jak brzytwa'
Gipsi - założe się, że Gipsi to tak naprawdę Gadzinowski.
Ganz - szara eminencja (założe się z każdym o wszystko, że czyta nasze forum jako 'gość' i zbiera na nas materiały - chociaż sam ma także duże zasługi)
Anouk - dostała posłankę Szczypińską, jako jedną z najbardziej eleganckich posłanek.
Najlepiej byłoby jakby wszyscy wrzucili se polityków. Zresztą, obecnie forum już wygląda bardzo oryginalnie