Glenn-dobry. Jak na ciebie to bardzo dobry [wspominając ten syf jaki czasami nosiłeś :F]. Fajny kolorystycznie i graficznie tez mi się podoba.
Chief-niee. Vicious jest piękny i wspaniały , więc mogłeś dać więcej niż same jego oczęta. Zdecydowanie lepiej patrzyło mi się na twojego poprzedniego
smogu-ciągle mi się mylisz z sergem...dopiero gdzieś w środku textu poznaję,że "coś tu nie gra"
Wogle jak chodzi o avy, to kocham SZ! Na większości innych for są topici typu "najlepsze avy", "najfajniejsze avy" i tym podobna wieś. Dlatego ludzie wrzucając sobie coś na ava robią to pod publikę [tu niektórzy też,ale na mniejszą skalę] zamiast według własnego charakteru, gustu itp. Tu każdy ma co chce i w większości jest to syf :F
Glenn wiecznie ma jakieś bezguście, Serge ma śmieszną panienkę w przeklęcie różowych barwach, Shirley nosi ciąglę tą samą, maławą i niewyraźną dominę , Gipsi stawia na metrosexualnych azjatów, Yuz na podobne do siebie Tify i smutne pannice, Tant na gejowatego Kuję [na szczęście teraz ma lagunę], reaverowi się czasami zdażają dobre avy, ale teraz ma jakiegoś rozmazanego [ale przynajmniej z charakterem],Chief nosi jakieś wkurzające gify,albo robi avy pod publikę,marv najpierw nosił ciąle tego samego w innych formach,a teraz jakieś kawaii paskudztwo, av musiola jest strasznie tandetny [aż dziw bierze biorąc pod uwagę avy, które robił w "wymianie"],Mol ma avy fajne ,ale małe,Heciak zawsze podobne i nosi strasznie długo, na widok niektórych avów Tamayi przechodziły mnie ciarki [tych fanartów]. Jedyny, który chyba zawsze treafia w coś fajnego to WW. I za to kocham SZ ^_^ Sama też moge mieć swoich sadomaso zboczeńców i nikt się nie czepia!