Nikt ci nie każe brać w niej udziału. Ale nie musisz nas besztać za to, że urządzamy taką akcje.... jeżeli tak bardzo ci się ona nie podoba, to chyba gdzieś w profilu jest funkcja ukrywania avatarów innych userów... będziesz miała z nami spokój.
Oj oj oj, chyba przesadzacie niemiłosiernie... Goha powiedziała że nie podoba się akcja ale nie kłóćice się tutaj o niepatrzenie na swokje avatary etc... napisała też co napisałą o waszych avach, ale ja sądze tak samo co już wcześniej napisałem przed nią, niezbyt powinno was to interesować, ot jeśli wam się podobają avy...
ale moim zdaniem jeśli się robi jakąś akcje to można było choć więcej trudu włożóć w szukanie avatara dla "swojego kumpla", no chyba że od razu waszym celem było wsadzenie uinnych byle czego i jakiś lipnych nie dokońca śmiesznych rzeczy... bo powiedz mi Tant co ty masz w avie? Twoim zdaniem to jest fajne?
ale spoko postaram się skomentować co poniektórych
1.Marv dla Tamai :
Chłopak się postarał, pasuje jej ten av i to bardzo
2.Mol dla Glenna
Chłopak się postarał... wie co Glenn lubi i właśni to mu daje. szuka czegoś co do niego pasuje
3.Yuz dla Serge'a
Dziewczyna się postarała... nie dość że bardzo łądny to jeszcze pasuje ofkoz... nick robi swoje
4.Musiolik dla Marva
Chłopak się postarał... pasuje i jest nawet fajny
5.Serge dla Zella
chłopak się postarał... tak jak zawsze... czyli chyba mu się nic nie chciało szukać tak jak to określi Reev
6.Glenn dla Beliala
No dał cośco sam lubi... do Balu nie pasuje ni jak, no ale jako tako przynajmniej o coś się posarał
7.Tamaya dla Mola
BTW:nie mówiłem że mi się podoba tylko że wygląda... nadaje się na ava, bo wszystkie avy jakie widizałem na forum wczoraj nie bardzo wyglądały... (Zell, Musiol, Tant)
8.Belial robi Tanta
kompletnieni e czaje... brzydkie to i nie fajne, o ale może pasuje do tanta
9.Tant dla His
eee sam nie wiem, niby fajnie że jako takok wygląda w porównianiu z innymi ale jest ilion lepszych vaów sepha
10His dla Yuz
No i widać że organizatorka postarała się.. nie dość że jakość zaj***sta to jeszcze pasuje oczywiście świetnie do Yuz.. a pozatym to aż nabraęłm ochote na oglądniecie jakiegoś hentaia z tifa i zaraz se zapodam ;]super av tak BTW
11.Zell dla Musiolika
Geeez, tutaj wychodzi przy tym avie po raz kolejny ze jednak ta kacja mialą być żartobliwa raczej a nie chodziło wniej o to abyście fajnie wygladali... Zellu kocha kozy to naznaczył nimi musiola... szkoada tylko ze go oszpecił bo av jest tak brzydki że łah... no ale miał do tego prawo bo przez tą akcje Zell dostał najbrzydszego ava...
Goha nie rób scen i wracaj do ava