Okey a teraz mi powiedz jak zdobyłeś 3cią technike Razzly (mozesz sie zrehabilitowac za to ze wtedy nie miales czasu by mi odpowiedziec o summonie ^-~), bo o ile pamietam nie moglem za chiny jej zdobyc-trzeba bylo chyba pogadac z jej siostra... no ale nie bardzo mi to wychodzilo ;/
A jesli juz miales to napisz mi jak mniej wiecej wygladal jej 3ci specjal (jesli pamietasz ofkoz). Bo poprzednie to byly gwiazdki... wiem ze jedna duza spadala na pewno... a trzeci jaki byl?
Cóż, pani redaktor odebrała mi możliwość zrehabilitowania. Z tego co jednak pamiętam, to na Water Dragon Isle należy pogadać nie z Rosettą czyli siostrą Razzly (bo jeśli mnie pamięć nie myli to ona już nie żyje), ale z inną wróżką tam będącą. Tak w ogóle to po tym małym quescie dostajesz też najlepszą broń Razzly o nazwie Flower Rod. Niestety nie pamiętam jak wyglądała ta technika bo na dzień dzisiejszy nie dysponuje tym seyvem, sorry Gips.
EDIT
Dobra, okazało się że jednak mam ten element
, nazywa się on Raz Flower i służy do podnoszenia parametru Magic, wszystkim postaciom będącym w drużynie. Co do jego wyglądu to przewijają się tam motywy gwiazdkowo-kwiatkowe, ogólnie jest kolorowo i bardzo etchi. To chyba tyle.
(ale glupia odpowiedz ;/)
Gipsi nie odstraszaj nowych userów
, we need them right?