nie... podpowiem wam, że dowiedzieć się o tym mogliście w trakcie walki z tą dwójką w Mount Pyrre
=============================================================
3 Days later
uuu..... CZAS MINĄŁ... może powiem wszystko po kolei, to zrozumiecie swój błąd.
W trakcie walki w Mount Pyrre, Solt i Peppor wpadają na genialny pomysł walnięcia nas Summon Elementem. Niestety okazało się, że w trakcie pobytu na bagnach (Peppor nie podaje nazwy, ale ja osobiście innych nie znam), chudzielec zgubił ów element (dodaje jeszcze, że mu jakaś stonoga go podpieprzyła). Solt się oczywiście mocno irytuje i chyba nawet z tego tytułu atakuje chudzielca swym toporem. W trakcie tej walki mamy również wykład o wykorzystaniu Trap Element'ów. Ale to nie ważne.
Nie wiem, czy wy, ale ja udałem się na Hydra Marches, żeby sprawdzić pogłoski o znajdującym się tam Summon Elemencie. Od razu na pierwszej planszy pokazały się potwory w kształcie stunóg. Ruszyłem więc na nią i spróbowałem wybadać, czy nie ma przy sobie Summona. Zrobiłem to tak, że zapaliłem wszystkie trzy kółeczka na żółto (żółty dlatego, że i stonoga i Peppor mają żółty Innate). W podzięce stonoga przywaliła mi z Golem'a, czyli rzeczonego wcześniej Summona, którego Peppor zgubił. I właśnie o Golema mi chodziło. Koniec.
PS. Gipsi... zedytuj mi tego posta, bo ja tutaj władzy nie ma, a napisałem dwa pod rząd, żeby było widać zmianę... w nagrodę możesz zadać pytanie, bo ja swoje oddaję z braku pomysłów.