Miałem to w planie od dłuższego czasu, ale w końcu po kilku dniach przygotowań, postanowiłem w końcu z tym ruszyć. Zacząłem nagrywać Walkthrough Front Mission 4. Mam zamiar odblokować wszystkie symulacje i odblokować wszystkie ukryte bronie i części.
Jednym z głównych powodów, że nagrywam akurat Front Mission 4, ponieważ zawsze chciałem ją ukończyć, ale zawsze coś mnie zatrzymywało, motywacja, inne gry itp. Po za tym, widziałem że na Youtubie prawie nie ma żadnych filmów z pełnym przejściem FM4, żaden Let's Play, nic. Tu też małe ograniczenie, opisy piszę po angielsku, by był bardziej dostępny dla zagranicznych widzów.
Filmy będę zamieszczał na moim kanale Youtube
http://www.youtube.com/user/TheReaverUltimate?feature=guide. Aktualnie jest jeden film (+2 intra w jednym). W planach mam zamieszczać jedną misję na dzień, ale przewiduję, że będę to robił rzadziej, szczególnie gdy będę chciał pogrindować dla EP i kasy, co oczywiście zrobię poza kamerą.
Zapraszam do oglądania i zamieszczania jakiś sugestii.
PS. Z góry uprzedzam, że niestety nie mam na razie zamiarów tłumaczenia dialogów na polski. Mam za mało czasu, żeby się tym zająć.