Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Cytat: kALWa888 w Grudnia 19, 2011, 04:23:16 pm Jak na imię ma dziadek Bohatera? Oczywiście chodzi mi o 8 część serii.Cytat: kALWa888 w Marca 07, 2012, 04:30:53 pm Czekam dalej na odpowiedź.Naprawdę jest łatwe to pytanie ale potrzebna jest znajomośc alternatywnego zakonczenia. Tyle moge podpowiedziec.
Jak na imię ma dziadek Bohatera? Oczywiście chodzi mi o 8 część serii.
Czekam dalej na odpowiedź.Naprawdę jest łatwe to pytanie ale potrzebna jest znajomośc alternatywnego zakonczenia. Tyle moge podpowiedziec.
Czy to aby nie Yangus z DQ VIII? Towarzysz głównego bohatera, bandyta, który został uratowany przez naszego Bohatera, gdy jechał powozem z King Trode?
sprawdze w dragon quest wiki
Oł. A wygląda dosłownie identycznie. Jakieś hinty?
Cytat: DarkAura16 w Marca 23, 2012, 04:17:13 pm Oł. A wygląda dosłownie identycznie. Jakieś hinty?Nie powiedziałbym że wygląda niemal identycznie. Co najwyżej design trochę podobny. Może to jakiś brat Yangusa?
Cytat: kALWa888 w Kwietnia 23, 2012, 04:17:08 pm Cytat: DarkAura16 w Marca 23, 2012, 04:17:13 pm Oł. A wygląda dosłownie identycznie. Jakieś hinty?Nie powiedziałbym że wygląda niemal identycznie. Co najwyżej design trochę podobny. Może to jakiś brat Yangusa?a może to jego prekursor z poprzedniej części? Wydaje mi się znajomy do pewnej postaci z DQ VI albo V...