Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90631 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #560 dnia: Czerwca 25, 2007, 08:32:15 pm »
Może przymknę na to oko... no ale bym nie chciał, bo to naginanie regulaminu mimo wszystko i robiłbym to tylko dlatego, że nie chcę, żebyś sobie czyste jak dotąd konto zbrukał walkowerem.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #561 dnia: Czerwca 25, 2007, 09:58:02 pm »
OK, gents...Nie wiem czy umieszczę swoją walkę, bo :
1. Nie mam jej jeszcze napisanej.
2. Nie mam pomysłu na nią wogóle (tzn. miałem kilka początkowych, ale na dłuższą metę by one nie wypaliły).
3. Moje siły są dzisiaj na wyczerpaniu - na rehabilitacji miałem niespodziewany wycisk, potem musiałem jeszcze zapierdzielać ok. pół kilometra-kilometr na autobus w upale i czekać pół godziny w na następny. Zamiast pospać godzinę spałem od 13 do ok. 17-18 i dalej jestem zmęczony.
Jeśli napiszę to będzie OK, jeśli nie...no cóż...pozostaje mi przeprosić wszystkich, a szczególnie Yuzurihę, ale dzisiejszy dzień obrał niespodziewany tok wydarzeń i poprostu mnie zniszczył...A jeszcze muszę zrobić porządek ze sobą i w pokoju, bo jutro Musiol od mnie wpada.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #562 dnia: Czerwca 26, 2007, 12:41:46 am »
sigh.... no trudno.... szkoda, że mamy kolejny walkover, mam nadzieję, że w półfinałach już nikt nie zrobi. Przypomnijcie sobie co pisałem o pisaniu walk na ostatnią chwilę? Takie pisanie jest niefajne, o czym się przekonał przed chwilą Musiol chociażby heh.

Walki przeczytam pewnie pojutrze, bo teraz idę spać, tylko sobie sygnaturkę zupdate'uję. Swoją drogą, pewnie nikt nie wie, ale Musiol zamieścił właśnie setny pojedynek turnieju. Powinna nam ta okrągła liczba strzelić już jakiś czas temu, no ale trudno.

Pozostało 8 walk do końca. 3 dla czterech osób, dla czterech innych następna będzie ostatnią. Trochę głupio teraz się poddawać, no nie?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #563 dnia: Czerwca 26, 2007, 01:04:07 am »
ja nie piszę na ostatnią chwilę ;p tylko trzymam was w napięciu xD
a moje walka jest inna, chciałem coś lekko innego napisać, jak wyszło? różnie ... ocenią głosujacy

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #564 dnia: Czerwca 26, 2007, 11:38:40 am »
Cyan vs Tifa - Napisałeś bardzo ciekawą walkę. Tifie się należało za ten burdel, który urządziła. Ja ze swojej walki jestem całkiem zadowolony, chcoiarz trochę zchrzaniłem opis Limit Breaku Tify. Anyhow, it's gonna be a good Fight.

Nightmare vs Jowy - Yuz rewelacja. Nighmare wyszedł ci doskonale, i Jowy też. Tylko można powiedzieć, że ciąży na tobie jakaś klątwa.
I'm in Space!

Offline Lucia

• Soldier
« Odpowiedź #565 dnia: Czerwca 28, 2007, 12:47:20 pm »
Cyan vs Tifa - Obie walki były ciekawe. Czytajac pierwszą walkę, na myśl od razu przychodzi mi perfekcyjna scena z FF AC, podczas pojedynku z Lozem. Limit Break'i nie były wcale takie złe;)
W drugiej walce w oczy rzuciała mi się "oryginalnośc". Tifa jako...ehem...kobieta uprawiająca najstarszy zawód świata? :o OMG!!! :o To nie mogło się dla niej dobrze skończyć...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #566 dnia: Czerwca 29, 2007, 06:12:37 pm »
Cytat: Reaver
Nightmare vs Jowy - Yuz rewelacja. Nighmare wyszedł ci doskonale, i Jowy też. Tylko można powiedzieć, że ciąży na tobie jakaś klątwa.
Zaczynam to sobie powoli uświadamiać ;/,to już trzeci walkower z rzędu.A niech was licho pali...też pisałam tą walkę na ostatnią chwilę!
Dopiero zauważyłam rano w sigu Tanta tego samego dnia kiedy miałam ją dać,że mam tą walkę i jakoś mi się udało napisać!Ale wam się jakoś nie chce....

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #567 dnia: Lipca 03, 2007, 01:54:58 am »
Szkoda, że po raz kolejny tak wyszło. Yuzuriha weszła do półfinału bez walki, za każdym razem ustępowano jej miejsca. Bycie gentleman'em to jedno, no ale nie róbmy takich jaj panowie.

Za tydzień ostatnie dwie walki tego etapu. Wiemy już na pewno, że ja, Reaver i Yuz jesteśmy w półfinale. Czy drugim półfinalistom będzie Ignatius, czy DarkButz, to się jeszcze okaże, bo jak DB rozpyka Teeno więcej niż jednym punktem, to Ignatius odpada. Oj, plułby sobie potem w brodę za tego dzisiejszego walkovera. Po walce za tydzień, czeka nas tygodniowa przerwa, w której powiem co dalej. Końcówkę już mamy, więc honorowo będzie, jeżeli chociaż podejmiecie walkę (zwracam się do notorycznych walkoverzystów). Ci, co wiedzą, że to ich ostatnia walka, niech się jeszcze bardziej postarają, żeby zakończyć tą zabawę z honorem heh....

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #568 dnia: Lipca 03, 2007, 02:14:02 am »
Dzięki wszystkim za udział w turnieju, dzięki tym, którzy na mnie głosowali. Wolałem odpaść już, bo nie mam czasu i weny, a w finale powinny być osoby z talentem literackim.

BTW. Tant, http://squarezone.pl/forum/index.php?topic=2084.0 zobacz wynik ... źle wpisałeś....

Faktycznie, źle wpisałem. Poprawię to za tydzień, nie chcę mi się teraz plików zgrywać na nowo
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2007, 02:23:37 am wysłana przez Tantalus »

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #569 dnia: Lipca 03, 2007, 08:06:07 am »
Te walkovery mają kilka wytłumaczeń:
a) Sesja egzaminacyjna
b) Ludzie za dlugo pracują
c) robią na ostatnią chwilę, potem im się nie chce
d) turniej im się znudził.

Ja osobiście postaram się jakoś wytrzymać do końca. Jednak czuję, że Serge jak zwykle się nie wykaże.
A co do walk

Tantalus - Musisz sobie wziąć Linka, żeby zakończyć ten wątek spisku Magusa. Walka ciekawa, chociarz trochę naruszony temat Yuffie vs Link (a zresztą ty tu rządzisz).

Yuz - Nic dodać, nic ująć świetna walka.
I'm in Space!

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #570 dnia: Lipca 03, 2007, 01:05:47 pm »
Jakoś się wcale nie ciesze z tego,że tak daleko zaszłam.Szczerze mówiąc tez czasami już mi się nie chce pisać tych walk,ale obiecałam sobie,że jak już wzięłam udział w turnieju to dociągnę do końca,nawet jeśli miała bym odpaść prędzej czy później...heh no cóż trudno czwarty walkower z rzędu...co to dla mnie ;/.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #571 dnia: Lipca 03, 2007, 01:14:12 pm »
Jestem całkiem pewien, że w półfinale nie będzie walkoverów. Ja, ty i Reaver na pewno się bez walki nie poddamy, a Ignatius mi obiecał walkę w finale, więc też nie będzie chciał łatwo przegrać hehe...

BTW. Jest błąd w drzewku niewielki, którego poprawię przy następnym zgrywaniu plików. Na drzewku jest, że niby Vivi wyszedł z walki, a tak naprawdę zwyciężył oczywiście Crono. Tak też stoi w moim sigu i na rozpisce walk, więc tego się trzymajcie.

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #572 dnia: Lipca 04, 2007, 09:31:33 pm »
Nie mam zamiaru kląć online, choć mam dużą ochotę. Proszę o wybaczenie i mam nadzieję, że je otrzymam, jako, że zdarza mi się to po raz pierwszy.

Weekend bez dostępu do neta = nie dało się wysłać
Poniedziałek = pierwszy dzień w robocie i zamknięcie sesji. Wróciłem do domu tak zjeba**, że walnąłem się do wyra i zasnąłem od razu, ledwo zdjąłem koszulę i portki =.= W trzy dni zarchiwizowałem ponad 900 umów, a każdą trzeba zająć się odrębnie. Tekst miałem prawie gotowy (brakowało około 500 znaków), ale nie dało się. Nie miałem siły.

Jeśli nie uda mi się dojść dalej, trudno, następnym razem. Ale zgodnie z obietnicą, daną Tantowi, postaram się nie olać sprawy do końca. Yuz, przepraszam.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #573 dnia: Lipca 05, 2007, 01:28:18 am »
jak DB rozpyka Teeno więcej niż jednym punktem, to Ignatius odpada
Czyli los Ignacego w moich rękach można powidzieć? 8) to ogrmony cieżar ^^; A tak serio, kompletnie nie mam pomysłu na walke Crono vs Nightmare, tymbardziej że... who the hell is Nightmare? O_o;

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #574 dnia: Lipca 05, 2007, 04:05:50 pm »
Trudno...a szkoda bo liczyłam w końcu na jakieś wyzwanie,a tu kolejny walkower =.=.

Teeno tak wygląda Nightmare,a opis postaci to już nie problem znaleźć,chodziarz możesz przeczytać walki z nim i to będzie to samo.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #575 dnia: Lipca 06, 2007, 05:21:41 pm »
Ja osobiście postaram się jakoś wytrzymać do końca. Jednak czuję, że Serge jak zwykle się nie wykaże.
Powiem krotko. Wypierdalaj

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #576 dnia: Lipca 08, 2007, 11:50:15 am »
Powiem krotko. Wypierdalaj
Ale moglibyście sobie darować takie teksty. Milej by się czytało a poza tym tu chodzi tylko o zabawę podobno...
« Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2007, 12:27:29 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #577 dnia: Lipca 10, 2007, 12:18:28 am »
K...ja walki nie zamieściłem (zatrułem się chyba kebabem i leżałem w łóżku prawie cały dzień). But...Teeno...Nightmare to bezuczuciowa maszyna do zabijania. On na słowa "proszę, przestań" roześmiał by się w twarz tamtej osobie i odrąbał jej głowę. Ba ! Nightmare by wymordował cały Gold Saucer w 10 sekund pijąc kawę i nie wylewając przy tym ani kropli z filiżanki. Oh well...whatever...
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #578 dnia: Lipca 10, 2007, 12:25:19 am »
Masz czego żałować teraz hehe... jakbyś się wcześniej zabrał za to, to byś pewnie mógł to wygrać i do takiej dewastacji postaci by nie doszło hehe...

Wiadomo już kto jest w półfinale i to bardzo dobrze. Dzięki temu, wszystko rozegra się o tydzień szybciej niż myślałem. Za tydzień nie będzie żadnych walk, a dwie walki półfinałowe rozpoczną się za 2 tygodnie. Półfinaliści zostaną poinformowani (wszelkimi możliwymi środkami komunikacji), co i jak teraz mają zrobić. Bo będzie trzeba pewnym osobliwym system ustalić kto jest komu przyporządkowany. Stay Tuned.

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #579 dnia: Lipca 10, 2007, 07:25:24 am »
Ło. Udało mi się. Wbrew wszystkiemu. Jako, że nie ma za tydzień żadnej walki, można się rozgrzewać do półfinału. Miodzik.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya