Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90644 razy)

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #480 dnia: Maja 09, 2007, 08:40:41 pm »
O.o God co jest z wami ludzie?Gdzie wasz zapał?Wszystko na początku było ładnie,pięknie a teraz nagle się wam odechciało?Też nie mam czasu,ale jakoś wyrabiam się z terminem.Ale to już jest przegięcie...

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #481 dnia: Maja 12, 2007, 10:22:59 pm »
Ech... już jutro kolejne walki... Jestem cholernie ciekaw kto wstawi, a kto odpuści. Chciałbym w końcu coś poczytać. Ludzie, rozluźnijcie poślady i strzelcie walkę. Macie jeszcze 48 godzin. Aż nadto czasu.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #482 dnia: Maja 12, 2007, 11:15:10 pm »
Będą chociaż dwie. Musiol i Tant nie zawodzą. Vivi się trochę spóźnił ostatnio, ale za mało napisał. Za to Butz to ruletka. Najpierw chory, to teraz nie wiadomo czemu nie napisał ostatnio (nawet nie wyjaśnił). Jednak wszystko możliwe.
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #483 dnia: Maja 13, 2007, 04:33:23 am »
Moja ostatnia walka fazy grupowej poszła. Dopiero co pisać skończyłem w sumie, ale chciałem ją wcześniej ogłosić, bo wiedziałem, nie wiem, czy dzisiaj znalazłbym czas na jej ponowne sprawdzanie i poprawianie. Przyjąłem model Teeno, bo mi się spodobał hehe... nie jest to walka doskonała, ale jestem z niej dosyć zadowolony.

BTW. Reaver, niezła walka, tylko na litość boską, czemu ciągle powtarzałeś "po czym" (użyłeś tego zwrotu 21 razy heh).

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #484 dnia: Maja 13, 2007, 02:36:21 pm »
Ziew, zaraz zaczynam pisać, tylko zeżrę coś na śniadanie :P

::edit::

dobra, dodałem swoją walkę, najwyższych lotów nie jest, ale co tam, lepszy rydz niż nic :P

Offline qiax

• General
  • God
« Odpowiedź #485 dnia: Maja 13, 2007, 04:26:16 pm »
Sądząc po waszym nastawieniu, ogólnym poziomie obydwu walk, to cóż... Heh. Widać jednak, że będziecie to ciągnąć do końca, po równi pochyłej.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #486 dnia: Maja 13, 2007, 10:02:36 pm »
M'kay. nie mogłem sobie odpuścić mojej ostatniej walki. Choć nie miałem na nią pomysłu i poprostu improwizowałem. Jak zwykle zresztą ;]
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #487 dnia: Maja 13, 2007, 11:04:12 pm »
No Butz. Rewelacja to to nie jest, ale chociaż nie oddajesz walki trzecim walkoverem.
I'm in Space!

Offline Vivi The Black Mage

• Berserker
  • Vivi93
    • http://vivi-the-black-mage.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #488 dnia: Maja 13, 2007, 11:32:49 pm »
Skończyłem swoją walkę, no cóz, mama nadzieję ,że wygram przewagą 30 punktów... ;D

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #489 dnia: Maja 13, 2007, 11:42:42 pm »
no i git, chociaż Vivi się wywiązał ;]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #490 dnia: Maja 14, 2007, 12:02:33 am »
O rany, czyli jednak można napisać walki w terminie? Dzisiaj w nocy poczytam, bo będę musiał pewnie nockę zarwać.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #491 dnia: Maja 14, 2007, 10:26:01 am »
W końcu wszyscy się jakoś wywiązali z terminem.

Riku vs Zidane - Najlepsza walka viviego (chociaż pożegnalna, bo szans na awans już nie ma) Musiol też się dobrze spisał, ale mój głos na vivego. Tak, jestem ego.

Link vs Magus - kolejna wyrównana walka, z lekkim prowadzeniem Tanta.

Może to trochę przed wcześnie, ale Teeno coś nie pojawia się na forum od tygodnia.
I'm in Space!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #492 dnia: Maja 20, 2007, 08:08:49 pm »
Wie ktos co z Teenem? Bo sie wkurza jak go nie bedzie, bo moglem tej walki nie pisac ;p

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #493 dnia: Maja 20, 2007, 10:47:39 pm »
Teeno napewno da walkę, jak nie teraz, to jutro

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #494 dnia: Maja 21, 2007, 07:43:13 pm »
Ostatnio troche nawalam w sprawach ToT... Gomen ne ^^;

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #495 dnia: Maja 21, 2007, 08:46:10 pm »
White_wizard nie daje znaku od miesiąca. Nie mogę na niego czekać. Ma czas do północy, jeżeli nie zdąży się cud nie gość nie pojawi się do tego czasu, będę go musiał zdyskwalifikować.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #496 dnia: Maja 21, 2007, 09:18:08 pm »
White_wizard nie daje znaku od miesiąca. Nie mogę na niego czekać. Ma czas do północy, jeżeli nie zdąży się cud nie gość nie pojawi się do tego czasu, będę go musiał zdyskwalifikować.
Jakieś parę dni temu widziałem go na GG, więc raczej żyje.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #497 dnia: Maja 22, 2007, 12:58:57 am »
a też go wtedy widziałem, nawet napisałem do niego, jak jeszcze był dostępny, ale nie odpowiedział.. kilkanaście minut później przestał być dostępny i już go nie widziano w internetach.... gdyby miał dostęp do neta, to by nas chociaż powiadomił... a skoro tego nie zrobił...

EDIT::

No niestety... północ wybiła. White_wizard zostaje zdyskwalifikowany, przez co The Reaver dalej bierze udział w turnieju. Zwróćcie uwagę na to, że w klasyfikacji generalnej zrobiło się kolorowo - pokazuję już kto z kim będzie w grupie. Cztery miejsca nie są jeszcze pewne (Teeno może się zamienić z Yuz miejscami, a Siergiej z DarkButz'em). Kiedy wszystko będzie jasne, powiem wam jak wszystko wygląda. Póki co, mogę zdradzić tylko pierwsze dwie walki, zaplanowane na 3 czerwca:

(Tantalus) Dante VS Yuffie (The Reaver)
(Ignatius Fireblade) Serge VS Ansem (ten, kto zajmie siódme miejsce w tabeli)

Ja kontra Reaver... tak jak na samym początku turnieju hehe... a jeżeli Siergiej przegra z Teeno, to w nagrodę trafi do niebieskiej grupy i czeka go pojedynek z Ignatiusem w pierwszej walce.

Za tydzień opublikuję tabelę dla obu drużyn i spis walk. Klasyfikacja generalna zostanie i dalej będzie update'owana (to kto z jakim wynikiem skończy faze grupową i pierwszą część pucharowej, będzie decydowało w przypadku remisów w półfinałach, finale i walce o trzecie miejsce. Więc wykorzystajcie te trzy walki, żeby wyjść na przód).

Ten etap potrwa 6 tygodni. Przypominam, że minimalna ilość znaków na walkę to teraz 6000. Nie schodźcie poniżej, bo inaczej walka uznana zostanie jako walkover (a tego nikt nie chce). Przewidywane zakończenie całego turnieju: 26 sierpnia.
« Ostatnia zmiana: Maja 22, 2007, 12:59:38 am wysłana przez Tantalus »

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #498 dnia: Maja 29, 2007, 12:08:03 am »
Mam takie małe spostrzeżenie, uważam że to bardzo zły pomysł zwiększanie teraz liczby znaków (i to o tak ogromną ilość), dlatego ze jeżeli w tej rundzie niektórzy mieli problemy z wyrabianiem się lub chęcią do napisania (nie wiadomo heh) to teraz będzie jeszcze gorzej. Po za tym czytanie tak długich tekstów trochę nuży i jeszcze bardziej zmniejszy zainteresowanie turniejem. Nie jest fajne czytanie ogromnej ilości tekstu gdzie trwa sieka, co innego jak by to było jakieś opowiadanie fabularne, a nie sama walka przeplatana z jakimiś tam drobnymi elementami fabuły, jak u większości. Wiem to po sobie, bo na początku czytałem wszystkie teksty tutaj, a potem mi sie trochę znudziło. Myśle że na finał dodanie czegoś takiego byłoby dobre, ale nie teraz przy takiej ilości walk, bo powtórzy się znowu ta sama sytuacja. Co prawda nie mam tu nic do gadania, ale tak tylko wyrażam swoje zdanie.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #499 dnia: Maja 29, 2007, 12:18:01 am »
Yume - Pewnie zdziwi cię fakt, że średnia długość wszystkich tekstów, jakie w tej chwili są na stronie, to 6285. I wcale nie przez to, że ktoś zawyża ją jakimiś szczególnie długimi esejami. Znaczna większość tych walk przekracza 6000 znaków, więc skoro nie było z tym problemu dotychczas, to nie powinno być później. Do tego dodam, że ze 8 uczestników fazy pucharowej, 6ciu ma średnią długość swoich walk ponad 6k znaków (oprócz Musiola [5716] i Siergieja [5411], ale nie wiele im brakuje). Powiększamy tylko limit, same walki będą miały najpewniej taką samą długość jak do niedawna. Dopiero cztery ostatnie pojedynki będą się składać z naprawdę długich walk, to jest póki co rozgrzewka.

Nakłaniam też do większej frekwencji w głosowaniu, bo ostatnich kilka było tragicznych. Spójrzcie na tabelkę, zostało nam już tylko 16 walk do końca. 3/4 turnieju za nami, teraz został już tylko finish. Więc chociaż teraz głosujcie, żeby końcówka była sprawiedliwa i taka jak należy.

EDIT::

No i, oczywiście, jeżeli ktoś wcześniej nie widział, to niech zajrzy do Rankingu. Pojawiło się kilka nowych wycinanek z Excela tam, między innymi rozpiska najbliższych walk.
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2007, 12:44:02 am wysłana przez Tantalus »