Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90701 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #380 dnia: Marca 25, 2007, 11:51:09 pm »
Ja z góry przepraszam, że dzisiaj nie zdążę... walkę wrzucę jutro wieczorem, to jest pewne. Przepraszam jeszcze raz...

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #381 dnia: Marca 26, 2007, 11:05:54 am »
Dodałem. Niestety, musiałem skorzystać z uczelnianego komputera, ale czego się nie robi, by nie dostać w tyłek walkowerem, prawda? Teraz wystarczy poczekać na ankietę i wyniki. Nie mogę się doczekać :D
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #382 dnia: Marca 26, 2007, 11:54:13 am »
Ech podejrzewałam,że przegram z Magiem T.T,dzięki chociaż za ten jeden głos,przynajmniej wiem,że nie jestem aż taka beznadziejna ;/.Ciekawe z kim mam nastapną walkę....eh.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #383 dnia: Marca 26, 2007, 01:15:57 pm »
Ech podejrzewałam,że przegram z Magiem T.T,dzięki chociaż za ten jeden głos,przynajmniej wiem,że nie jestem aż taka beznadziejna ;/.Ciekawe z kim mam nastapną walkę....eh.
ze mną, szykuj się na ciężki pojedynek, bo od nasze walki zależy jak wysoko będę ;]

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #384 dnia: Marca 26, 2007, 05:00:52 pm »
O God już czuję,że przegrałam T.T.

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #385 dnia: Marca 26, 2007, 08:49:28 pm »
Z takim podejściem, to na bank przegrasz... Gdzie ten duch walki, który omal mnie nie doprowadził do porażki? Jesteś dobra, a wszytko, czego potrzebujesz to nieco wiary w siebie. Dawaj, wierzę, że wsmażysz coś naprawdę przedniego!
Goya

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #386 dnia: Marca 26, 2007, 08:57:12 pm »
Nie wiem Igni,gdzieś uciekł po drodze...ale tak to jest jak się nie ma pomysłu.Btw. dowiem się chociarz kto na mnie głosował,czy ten ktoś woli się ukrywać by Wizard go nie dorwał XD?

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #387 dnia: Marca 26, 2007, 09:00:59 pm »
Nie wiem kto zacz... Jak to uciekła? Jak to, nie ma pomysłu? Pomysł jest zawsze, trzeba tylko się dokładnie rozejrzeć. Odpal jakąś grę, posłuchaj dobrej płyty, przeczytaj ciekawe opowiadanie, gwarantuję, że pomysł wróci. Zawstydzony, że śmiał zwiać, ale merdający pogodnie ogonkiem.
Goya

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #388 dnia: Marca 26, 2007, 09:26:02 pm »
Ale pieprzycie. Dzyzaz.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #389 dnia: Marca 26, 2007, 09:39:35 pm »

Nie łam się Yuz, pokonanie Musiolika to nic wielkiego. Patrz jak ja to robię w tej walce hehehehe...

Co do tego, co zamieściłem przed chwilą, to jestem całkiem zadowolony. Znaczy, głównie z pomysłu, bo wykonanie planowałem inaczej (było już 9k znaków, po musiałem kończyć, a jeszcze nie było walki na plastikowe krzesła...). Nie czytałem co tam Musiol nabazgrał, ale moja walka jest na tyle dziwna, że wszystko się może zdarzyć.

BTW.
Gdzieś za godzinę zedytuję ranking i w aktualnościach zamieszczę informacje na temat pierwszej części fazy pucharowej, które czeka nas za dwa miesiące...
« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2007, 10:16:12 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #390 dnia: Marca 26, 2007, 10:15:34 pm »
Ale pieprzycie. Dzyzaz.
zgadzam sięz tymi słowami -_-

Tant - i tak przegram, to nie masz raczej żadnej satysfakcji ;]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #391 dnia: Marca 26, 2007, 10:44:47 pm »
Poczatek walki Zell v Tifa b. dobry w wykonaniu obydwu nadzorujacych no i pozniej u Musiola poziom znacznie spada, a u Tanta zakonczenie jakies takie nijakie, wrecz rażąco skopane. Moj glos jednak na Musiola :F

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #392 dnia: Marca 26, 2007, 10:46:52 pm »
Poczatek walki Zell v Tifa b. dobry w wykonaniu obydwu nadzorujacych no i pozniej u Musiola poziom znacznie spada, a u Tanta zakonczenie jakies takie nijakie, wrecz rażąco skopane. Moj glos jednak na Musiola :F
:*
wiem, że z dupy, ale nie miałem siły pisać ;] z Yuz się postaram ^^

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #393 dnia: Marca 26, 2007, 11:00:17 pm »
OK, ja tez wtrącę swoje 3 grosze. Yuz - typowa gra psychiką - "będę się płaszczyć, wezmę ich na litość i zaczną na mnie głosować i jeszcze będą mnie próbowali podbudować, że nie jest źle". Jakbyś pisała "no z Musiolem mam jakieś szanse" raczej by Ci przychylności nie zdobyło, wiadomo ;] Ale whatever...u mnie i tak panuje zasada - Jeśli postać nie zginie lub nie dostanie stałego uszczerbku na zdrowiu (np. wózek do końca życia czy coś) = Insta-fail. Ofkoz nie tyczy się to mojej walki Tifa vs. Jowy, bo tą zasadę "spisałem" po niej. Zresztą przydało mi się to do obecnej walki.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #394 dnia: Marca 26, 2007, 11:50:38 pm »
Seph vs Jowy - obydwie walki nie specjanie mi się przypodobały. Jednak bardziej stawiam na Ciemnego Buca.

Tifa vs Zell - Ciekawa kombinacja. Obydwie walki na równym poziomie, choć zdecywanie stawiam na Tanta, za ciekawy pomysł.

BTW Tant Wrzuciłeś ogłoszenia jak widzę, ale
Drużynę czerwoną stanowić będą osoby, które po zakończeniu trzeciej kolejki fazy grupowej, będą zajmować w klasyfikacji generalnej pierwsze, trzecie, szóste i ósme miejsce

Drużynę czerwoną stanowić będą osoby, które po zakończeniu trzeciej kolejki fazy grupowej, będą zajmować w klasyfikacji generalnej drugie, czwarte, piąte i siódme miejsce

Nie sądziesz, że w tym drugim zdaniu coś jest nie tak??
« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2007, 11:54:35 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #395 dnia: Marca 27, 2007, 05:51:21 pm »

Nie łam się Yuz, pokonanie Musiolika to nic wielkiego. Patrz jak ja to robię w tej walce hehehehe...
*spogląda na wynik*
hahahhaha xD

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #396 dnia: Marca 27, 2007, 07:06:25 pm »
Niniejszym chciałbym ogłosić wszem i wobec, że odwołuję turniej, ponieważ Musiol złoił mi dupę.... eh, było nie patrzeć na objętość i napisać na 12k znaków, może by lepiej wyszło...

well... can't beat them all... mam nadzieję, że w pierwszej fazie rozgrywek pucharowych będę się mógł odegrać...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #397 dnia: Marca 27, 2007, 08:31:50 pm »
OK, ja tez wtrącę swoje 3 grosze. Yuz - typowa gra psychiką - "będę się płaszczyć, wezmę ich na litość i zaczną na mnie głosować i jeszcze będą mnie próbowali podbudować, że nie jest źle". Jakbyś pisała "no z Musiolem mam jakieś szanse" raczej by Ci przychylności nie zdobyło, wiadomo ;] Ale whatever...u mnie i tak panuje zasada - Jeśli postać nie zginie lub nie dostanie stałego uszczerbku na zdrowiu (np. wózek do końca życia czy coś) = Insta-fail. Ofkoz nie tyczy się to mojej walki Tifa vs. Jowy, bo tą zasadę "spisałem" po niej. Zresztą przydało mi się to do obecnej walki.
Właśnie widze,jak bym wygrała z Musiolem tak jak to zrobił Tant,choć do końca walki jeszcze nie wiadomo czy Tant ma jakąś szansę na wygraną.Ale nie ja się nie płaszczę tylko mówię jak jest...i już nie będę wymieniać czemu tak jest.Spróbować mogę,ale na wygraną nigdy nie liczę.Co do takich walk jak pisałeś(litry krwi,większe uszczerbki na zdrowiu,ewentualnie śmierć)właśnie takich walk u mnie nie zobaczycie,bo postanowiłam właśnie takich walk nie pisać i tym jakoś się wyróżnić z pośród tłumu....który właśnie tak pisze,jeśli komuś się to nie podoba to mówi się trudno,ale stylu nie zmienię,najwyżej bedę przegrywać.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #398 dnia: Marca 27, 2007, 08:54:32 pm »
Wszyscy tak pisza. Zdecydowanie. Dla tego wozny Turnieju Tytanow ma pozniej duzo roboty jak musi czyjs rozpaćkany mózg szpachelką zeskrobywać z pobliskiej sciany :(

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #399 dnia: Marca 28, 2007, 08:05:28 pm »
ze mną, szykuj się na ciężki pojedynek, bo od nasze walki zależy jak wysoko będę ;]
Nah jednak nie z toba Musiolik a z Reaverem...hm.W dodatku mam postać,o której prawie nic nie wiem :/,no ale mam czas do końca tygodnia.