Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90681 razy)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 17, 2006, 12:21:21 pm »
W_w popełnił zasadniczy błąd. Gunblade to nie jest broń palna, tylko tzw. Vibroblade. Są w niej owszem naboje, ale jedyne co one robią to wybuchają wewnątrz broni powodując w niej wibracje dzięki czemu atak jest mocniejszy ;]

Ja poczekam na Teeno zanim umieszczę swoją walkę ;]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2006, 12:22:09 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 17, 2006, 12:44:09 pm »
Hehe, no dobra, już zamieszczam. Aczkolwiek trochę się boje :-P Nie dość że tekst ma 10 koła, to jeszcze moja wizja nieco różni się od reszty, do tej pory zamieszczanych.
I mam nadzieje, że nie nagiąłem za bardzo zasad "stałych elementów opisów", paragrafu trzeciego, oraz czwartego i piątego ;)

edit:
Walki Musiola i Wizarda są imo strasznie wyrównane, pojedynek może być ciekawy...
« Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2006, 12:45:46 pm wysłana przez Teeno »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 17, 2006, 01:00:52 pm »
Fak...pieprzony Open Office...Wszytko było OK, a jak wkleiłem swoje opowiadanie tutaj to niektóre znaki były pozamieniane na "?" ;/
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 17, 2006, 01:43:03 pm »
Co do walki Musiola i W_w to po raz pierwszy mam poważne problemy z podjęciem decyzji. Co prawda minimalnie lepiej podoba mi się walka Łajta ale jako że pisze fiki już od dłuższego czasu to spodziewałem się czegoś więcej. Wydaje mi się że początkujący Musiol włożył jednak więcej wysiłku w swój tekst i dlatego jeszcze się zastanowie komu dać punkcik ;p. A walkę Sola i Teeno obadam sobie później ;]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 17, 2006, 01:58:57 pm »
Właśnie chciałem uprzedzić was o jednej rzeczy, którą zauważyłem jakiś czas temu, jak sobie sygnature edytowałem. Długie myślniki, które np. w wordzie się wstawiają, w postach będą oznaczane jako znaki zapytania. Zedytowałem dzisiejsze walki i pozamieniałem znaki zapytania na myślniki, ale od teraz miejscie na to baczenie i poprawiajcie posty przed ich wysłaniem. Co do walk:

Squall VS Tidus - Tak, jak napisał wcześniej DB, Gunblade nie miotał pociskami. Eksplozja następowała w środku i przejawiała się ogniem lecącym bezpośrednio z ostrza. Tam żadnej lufy nie było heh. Obie walki cholernie podobne, ciężko mi się zdecydować na kogo zagłosować (swoją drogą, Musiolik naruszył regulamin, Punkt: Stałe elementy opisu, paragraf pierwszy.. ale to szczegół).

Seifer VS Vivi - Kontrowersyjne zderzenie opisów heh. Zabawny pióra Teeno VS gore opisane przez Dark Butza. Oba opisy bardziej ciekawe, chociaż faktem jest, że Teeno nadwyrężył troszke regulamin. To może być ciekawa walka.

Offline Vivi The Black Mage

• Berserker
  • Vivi93
    • http://vivi-the-black-mage.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 17, 2006, 02:13:54 pm »
Musiol,nie podobal mi się wstep,ale końcówka była spoko.W_w tu było odwrotnie wstęp byl spoko,ale zakończenie nie zbyt mi sie podobało.Zagłosowałem na W_W,bo bardziej mi się opis walki spodobal.
Teeno,fajny pomysł z tym Gold Saucer,ale to bardziej przypominało zabawe w kotka i myszke i fajnei ze nie uśmierciłeś Vivi'ego :D.Db,więcej tam bylo walki niż opowidanaku Teeno,ale bardziej mi sie podobał opis walki Teeno.

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 17, 2006, 02:20:12 pm »
chociaż faktem jest, że Teeno nadwyrężył troszke regulamin
Sugeruje aby puścić mi to płazem. Wiadomo, pierwsza walka i w ogóle... ;-D

A tak w ogóle czasem zadziwiające są podobieństwa w walkach tej samej pary. Jak chociażby w obydwu dzisiejszych pojedynkach.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 17, 2006, 02:23:44 pm »
Teeno jak narazie puścił najbardziej oryginalną walkę. Zamiast jakiegoś Gorefestu, zabawa w kotka i myszkę, chociarz na końcu miałem wrażenie, że Seifer został na końcu pokonany przez słodkość i niewinność Viviego. Co do Ciemnego Buca, za bardzo krwisto.
I'm in Space!

• Berserker
  • Vivi93
« Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 17, 2006, 04:12:45 pm »
Biedny Seymour bilans: -13

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 17, 2006, 06:36:28 pm »
No walka numer 3 byla elegancka ;]
Teeno jak zwykle popisal sie oryginalnoscia, jego walka to cos czego do tej pory jeszcze nie mielismy. No i sprawdzilo sie to swietnie. Zajebiscie sie czyta no i ciesza bardzo takie smaczki jak Cait Sithczy automat do snowbordu ;]
Czytajac opowiadanie Teena bylem pewien ze to na niego zaglosuje bo taka oryginalnosc to murowany glos ode mnie.
Pozniej jednak zabralem sie za czytanie walki Butza i musze powiedziec ze ta agresja bardzo mi sie podobala ;] Elegancko wszystko opisane bez zadnego owijania w bawelne, popalone twarzye, wystajace kosci ;] Mi sie to podoba i Butz spisal sie swietnie. To pierwsze opowiadanie jakie jego czytalem wiec sie zdziwilem.
Tak czy inaczej, koniec koncow bardziej podobala mi sie oryginalnsc Teena... to jedyna taka walka do tej pory i czytalo sie ja poprostu super. Glosowalem wiec na niego.
Pozniej obadam walke numer 4 miedzy wizardem a musiolem, mam nadzieje ze sa nie mniej ciekawe.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 17, 2006, 06:46:35 pm »
W swojej walce z Musiolem z wiadomych względów głosować nie będę, chociaż osobiście ważam, zę Musiol mógłby się bardziej postarać i zacząć chociaży unikać powtórzeń ;] .... ale nie ja tu jestem od oceniania, tylko wy heh

Co do walki Teeno z DB, mam mieszane uczucia. tego nawet porównać się nie da bo z jednej strony mamy orginalny wątek humorystyczny, a z drugiej przysłowiową masakrę (swoją drogąvDB, jesteś prawie tak chory jak Ignatius ;])
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 17, 2006, 10:13:51 pm »
No no - ciezki orzech do zgryzienia, ta walka DB z Teenem. Teena opis sie zajebiscie czytalo, ale jakos ni wala nie odnioslem wrazenia, ze Seifer wzyciezyl, dla tego glosowalem na lekkie gore w wykonaniu Sola ;]

• Berserker
  • Vivi93
« Odpowiedź #92 dnia: Grudnia 18, 2006, 04:37:01 pm »
No nieźle,idę niemalże łeb w łeb,ale jednak niwielką przewage ma Teeno i W_W.Zobaczymy jak to się roztrzygnie.

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #93 dnia: Grudnia 21, 2006, 02:06:35 pm »
Cóż, przeczytałem, zagłosowałem. Jestem jak najbardziej zadowolony z tego, że wszystkie teksty tak dobrze się czyta i mam nadzieję, że będzie tak już do końca.

BTW. Moja następna, cieplutka walka leży już na twardym dysku i czeka na ostatnie poprawki.

Jeszcze coś. Spodobało mi się podejście do tematu, jakie przedstawił Teeno. Należą się brawa.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #94 dnia: Grudnia 24, 2006, 12:02:53 pm »
No fajnie co kazda walka to coraz leprza...ciężko było zagłosować naprawdę ciężko,no ale głosowałam na Tenno z tego względy,ze w końcu nie lała się krew XD i podobało mi sie zakończenie,poprostu było genialne^^.
"Opuszczając Gold Saucer, skorzystał jeszcze z komputera w głównym holu. Wszedł na forum Square Zone sprawdzić z kim jeszcze jest w grupie.
- Squall? - przeczytał - Squall, kolego... - powtórzył, uśmiechając się szyderczo, żegnając przy wejściu przerażoną hostessę, której uśmiech nie był już tak ciepły i serdeczny jak ten, za który co miesiąc dostaje pensję."
a to mnie powaliło XD.

Oj no fajnie po przeczytaniu opowiadania Sergeja już wiem,że nie mam żadnych szans XD.No ale to tak jest gdy się nie ma czasu...heh.W końcu to pierwszy pojedynek ;P,najpierw trzeba dostać w kość,żeby później napisać lepiej.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2006, 12:13:48 pm wysłana przez DarkButz »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #95 dnia: Grudnia 24, 2006, 12:14:34 pm »
Ja raczej nic nie poczytam, bo coś się kodowanie znaków spieprzyło i wszystkie polskie litery śmiesznie wyglądają.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #96 dnia: Grudnia 24, 2006, 02:00:41 pm »
I'm on my way... Serge przeklejony na nowo, zaraz zabiorę się za zdeszyfrowanie Yuzurihowego... ehhh... jak zobaczycie, że tak się teksty wysłały, to ślijcie mi je na PW, żebym mógł to wkleić na miejsce skaszanionego potem...

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #97 dnia: Grudnia 24, 2006, 02:32:06 pm »
Może jestem ślepy, ale nie widzę w walce namber Fajf sondy... Moze lepiej coś z tym zrobić? :P Chyba, że autorzy chcą mieć remisik :P
Goya

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #98 dnia: Grudnia 24, 2006, 02:35:22 pm »
Nie ma sondy, bo jeszcze Yuzowego tekstu nie poprawiłem. Jak będzie gotowy, to go wstawie (mam gdzieś 40% heh).

EDIT::

Ignatius, wklejaj swoją walkę. Musiolik się może spóźnić. Dam mu czas do południa jutro, jeżeli się dzisiaj nie uwinie.. w końcu mamy święta heh. No ale, ty już możesz wrzucać.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2006, 02:36:43 pm wysłana przez Tantalus »

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #99 dnia: Grudnia 24, 2006, 02:49:32 pm »
Zrobione. Nie ma problemu, poczekam... Z tym, że jutor wyjeżdżam, więc głos oddam najwcześniej w sobotę. No, ale trudno :)

BTW. ja już sonde dodałem :] Zue sfijenta XD
Goya