Yhym to moze dlatego ci jest tak trudno...
Ja mialem bumerang, to swietna bron, atakuje wszystkich anraz i ma dobra sile, dlatego jak sie walczy z Dalmagusem to od razu 3ech naraz walimy jednym ciosem, stad nie ma jako tako wielkich problemow.
Taka sama sytuacja jest z Jessica, bat udeza okreslona grupe osob, ale w przyszlosci w kasynie dostaniemy taki bat za wygrana kase, ktory derza wszystkich przeciwnikow i ma tak wyjeb*ną moc ze Jessica ma u mnie najwiekszy atak fizyczny. Jest o 2 levele slabsza od Hero ale wiecej energi zabiea przeciwnikom.. nawet Jangusowi ;] No ale moze rozdzka jest dobra bronia... ja nie wiem, wolalem atakowac kilku przeciwnikow naraz a czary i tak dzialaja i tak.
Yangus, dobrze ze masz topor... Axe gdy dodamy mu duza ilosc punktow pozwala nam na nauczenie sie techniki ktora odbiera 300 punktow energii kazdemu przeciwnikowi... ja niestety nabijalem na mlot i teraz tego zaluje, no w pozniejszej czesci gry jest taka miejscowka w ktorej jest pelno metal slimów jest zwykly slime ktory ma 5 HP jest liquid slime ktory ma chyba 10 hp i king metal slime ktory ma 30 hp a kolejno dostajemy za nie 1.500 exp, 10.000exp i 30.000 exp. A jak wiadomo metal slimy czesto uciekaja i trudno je trafic a jak rafisz to i tak odejmujesz po 1 hp, chyba ze angelo uzyje metal cut to wtedy 2 hp... a ta tehnika jangusa ktora sie da nauczyc tylko na exe zabija od razu ;/ i kurde moj kumpel wlasnie uzywal axe i stad teraz ma level do nabicia elegancko ;/ ja z moim mlotem nie bardzo mam jak walczyc ;]