To ze angielki sa brzydkie jak noc to stereotyp... i jak to czesto bywa przedawniony.
Owszem duzo tutaj grubych panien ale jest to ogolnie problem calego kraju nie tylko u kobiet, ale po za tym wiekszosc dziewczyn to typowe sredniaki ;] Jest tez duzo bardzo fajnych dziewczyn, i czesto zdarza sie super laski... mnie to jednak wali bo moja super laska zostala w polsce
Anyway pracowalem przez pierwsze 3 dni na takiej budowie i moja praca nie wiele sie roznila od tej ktora serge opisal w shoucie kiedys ;]
Pozniej teraz cal poprzedni tydzien robilem w takiej fabrce plastikow -takie buteleczki do kosmetkow szamponow i inne dupsy. Plus w poprzednim tygodniu 3 razy bylem w restauracji i od tego tygodnia juz zaczynam ronic na stale codziennie.
Ogolnie to teraz dopiero staje na ngi, wprowadzilem sie do swojego pokoju, teraz na poczatku nastepnego tygodnia otrzymam spory zastrzyk gotowki bo przyjdzie mi kasa za robote i z fabryki i z restauracji i pozniej to juz jakos poleci bedzie juz dobrze z kaa, bo narazie to nic w sumie swojego nie mam... jakies 30 funtow ponad ;]
Pozdro pozdro ziomki ;]
Aha a z tymi dziewczynami to jak teraz pracuje w pubo restauracji to wiele fajnych panien tutaj wbija wiec moze dlatego ja akurat mam takie zdanie ze angielki nei sa jakies mega brzudkie bo do restauracji najczesciej robi ie na bustwo... no ale fakt faktem ze wiele wyglada legancko. Aha i wiekszosc z nicg ma big tits ;]