MarvelliX dla Tamayi - Mi się nie podoba za bardzo ten av. Niby grafika nie jest zła, ale jakieś takie nie wypolerowane i jeno wycięte z tapety i zmniejszone. Z twoją znajomością Photoshopem, to ja liczyłem na więcej.
Morchol dla Glenna - Bardzo dobrze dobrany, ciekawie wyblurowane i napis też nie jest zły. Tylko ten znak zapytania powinien chyba być w tej samej linii co litery... albo wogóle go nie powinno być.
Yuzuriha dla Serge'a - Jeden z ładniejszych w tej serii. Na początku nie mogłem pozna Squalla bez blizny, ale nikt inny nie ma takiej fryzury.
Musiolik dla Marva - Chyba najładniejszy ze wszystkich. Bardzo dobrze dobrany smok ze ślicznie wykonanej grafiki i dobrze pasujący napis. Chociaż ja bym go widział w poziomie w dolnym lewym rogu... ale to szczegół.
Serge dla Zella - Pamiętam tego ava z akcji drużyny J.A.J.N.I.K. Nie postarałeś się ani troche, tylko odgrzałeś starego ava. Dałeś ciała Serge...
Glenn dla Beliala - Niby zabawny i wykonany dość dobrze, ale mi jakoś nie podszedł.
Tamaya dla Morchola - Yaaaay.... bardzo lubie Kagayę i sam kiedyś nawet zrobiłem kumplowi ava na SZ z kolekcji Starry Tales (
Lemaxowi konkretnie). Tylko, że ja wykorzystałem Aquariusa, a ty zrobiłaś z Aries. Podoba mi się, ale głównie dlatego, że tak lubię to studio.
Belial dla mnie - Tego się spodziewałem hehehehe... mi się podoba. Jest mroczny, zły i niewiele temu strachu na wróble brakuje, by być bishonenem hehehehe... i jeszcze ma róże w ustach, co oddaje moją romantyczną naturę. Bardzo dobry av heh...
Ja dla Hisoki - Myślałem, że znalezienie dla niej ava będzie trudniejsze. Cieszę się, że się podoba i jednak nie wszystko co zrobie jest beznadziejne.
Hisoka dla Yuzurihy - Podoba mi się. Widziałem tego arta i to wbrew pozorom nie jest wcale hentai... jeno ecchi i to skromne, bo ona tylko siedzi na ziemi i się rumieni jak widać na rysunku. No ale Hisoka lubi takie avy, więc można się było po niej spodziewać.
Zell dla Musiolika - Nie podoba mi się... niby kozi i mroczny, ale jakieś wykonanie mało fajne... może gdyby Zell miał rączki, to by mu lepiej wyszło..