a ode mnie streszczenie:
Tant rob Zellowi-mimo,że przeciągał chwilę zrobienia ava d końca [chyba oddał ostatni], to av wyszedł mu IMO bardzo dobrze [a już myślałam,że jakimś shitem rzuci].
Marv robi Serge'owi-bardzo fajny. Dziwny,ale podoba mi się i jakoś tak do Serge'a troche pasuje
Zell robi Tamai-nie pasuje mi to do słodkiej i delikatnej Tamai. Rysunek przed zmniejszeniem musiał być ładny,ale po zmniejszeniu jast jakiś mało szczegółowy
Serge robi Marvowi-damn! Akurat kategoria fantasy była stworzona do zrobienia ava dla marva O_o Peeełno smoków...a tu smok dostaje petgaza :F
Reaver robi Yuz-pasuje mi to do Yuz...av ładny
Tamaya robi Reaverowi-znowu nie mam nic do zarzucienia. Ogólnie podoba mi się, choć można by mieć wątpliwości,czy pasuje do kategorii nie widząc całego arta
Yuz robi His-OŻ! ten av mnie złamał...złamał totalnie...Jest ładny,ale miesza moją męskość z błotem..to chyba najbardziej shojo av ever.
W_W robi Molowi-SUPER! Zabójczy av i moim zdaniem najlepszy w tym rozdaniu. W_W...weś mi prześlij [np. na priv] cały art, bo jest po prostu śliczny *_* Oczy, włosy, kolory....wszystko jest super
Mol robi Musiolowi-jakoś średnio mi sie podoba. Nie ma wątpliwości,że do kategorii się łapie,ale całość przypomina mi okładkę książki
Musiol robi W_W-jakby kontynuacja tego ava W_W, który mi się u niego najbardziej podobał. Jak dla mnie to II miejsce w kategorii fantasy.