Autor Wątek: Anime z "MegaUpload", "YouSendIt"  (Przeczytany 22935 razy)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Anime z "MegaUpload", "YouSendIt"
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 15, 2005, 10:07:46 pm »
chlip chlip  ;(  a szkoda bo te dwa co mi sie udało ściągnac rządzą ;] i nawet moja siostra co anime raczej nieoglada zbyt intensywnie, to przyznała ;]

łee teraz juz nigdzie tego nieznajde  :cry:  

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 16, 2005, 10:43:45 am »
Tamaya:
13 odcinek działał normalnie? bo jakoś mi się niechce wieżyć że zgrał się bez zażutów... jakby się nie dało ściągnąć to napisz...
W domu na explorerze zacinało po 50 %, a innych wyszukiwarek nie testowałam jeszcze. Podobno na Operze jest dobrze, bo brat mówił, że w sklepie poszło im w 20 min na szybkim łączu, więc sam link jest prawdopodobnie w porządku.
wahahaha... ;( ten Hellsing zaczymał sie na 97% i stoi... :cry: ja to mam do niego pecha :/
nieno YSi to jednak niejest fajna rzecz do wiekszych plikow =/
>_< od czego wogule to całe zatrzymywanie niby zalezy? -_-''
Może ściągacie jak jest zwiększone korzystanie z serwera, albo zbyt długi czas zajmuje samo ściąganie. Filmy od Tanta łatwo się ściagały, ale po jakichś dwóch godzinach też mnie rozłaczało i musiałam wrzucać link od nowa do wyszukiwarki, bo inaczej nie chciało połaczyć. Jak macie dostęp do przegladarki Opery to tam jest opcja wznawiania i podobno zawsze zapamiętuje gdzie rozłączyło.
Ja muszę przerwać wysyłanie plików, bo cośmało fajnego stało się z moim łączem, a konkretnie z 512kb/s spadła przepustowość do jakiś 160kb/s
He he. Standartowa prędkość mojej neostrady jak sobie sprawdzam licznik. :)   Raczej faktycznie wysyłanie przy tym nieco zajmuje, chyba nawet więcej niż ściaganie jak zauważyłam.  

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 16, 2005, 01:29:57 pm »
dobra Hellsinga ściagłem przez FireFoxa :P pewnie dlatego że to alternatywa Opery :F

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 16, 2005, 02:35:18 pm »
Ja tam stwierdziłam że YSi jest nie za bardzo dobry do ściągania dużych plików,zawsze jak ściągam to mi sie coś zacina.Nie wiem czy opłaca sie przez niego ściągać...a dziś mój kolega przyniusł mi Naruto ;P wszystkie odcinki od 1 do 125.Tylko jeszcze musi załatwic pomiędzy 76,a 100,bo temu od kogo załatwiał poszła płyta XD i będę mieć wszystkie ;P.Jak by ktoś chciał to może się zgłosić ;P
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2005, 02:37:36 pm wysłana przez Yuzuriha »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 18, 2005, 01:14:59 pm »
HELLSING UPDATE
Hellsing-2
Hellsing-3

Proponuje wam rzebyście kożystali z tej strony a nie z YSI bo jest ona pewniejsza... przynajmniej tak mi się wydaje bo nie wiem jak będzie ze ściąganiem...

http://www.megaupload.com
« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2005, 01:16:55 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 23, 2005, 11:10:24 pm »
ejj Gipson dawaj 4órke :> <robi słodkie oczy>

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 25, 2005, 01:48:03 pm »
ejj Gipson dawaj 4órke :> <robi słodkie oczy>
Sorry ale całkowicie zapomniałem o tym:

Hellsing-4
Hellsing-5

Dzisiaj zgram jeszcze więcej odcinków... a przynajmniej postaram się...

Marv:
Napisz tutaj czy ściągłeś 13 odcinek wtedy gdy zgrywał dla Tamay'i... tak żeby wiedział czy mam zgrywać go jeszcze raz na MegaUpload czy nie....
« Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2005, 01:48:35 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 25, 2005, 02:23:10 pm »
eee nie zgrywałem... a działa jeszcze wogóle?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 25, 2005, 05:07:20 pm »
No właśnie już niedziałą dlatego będę musiał zgrywać jeszcze raz... nic to narazie 6 odcinek i pewnie jeszcze dziś dodam z jeden albo dwa ;]

Hellsing-6
Hellsing-7

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 26, 2005, 02:19:48 am »
ehhh M-U tez chyba siada -_-'' nie moge ściagnąć 4 i 5 bo mi przerywa ściaganie (pisze ze skonczyło mimo ze nie ma nawet połowy) i na dodatek FlashGetem sie nida ;/

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 27, 2005, 12:42:26 am »
Sprawdziłem i zassałem 4 i elegancko bez problemów zassał mi się przez Mozille Firefox.... M-U jest eleganckoi więc wątpię żeby coś było z nim nie tak bo jak zgrywasz i coś z netem się jebie to on elegancko stopuje a później wznawia zgrywanie... ściągaj normalnie przez Mozille a nie przez flash geta i powinno się zassać

Odcinek namber ejt i najn end ten:

Hellsing-8
Hellsing-9
Hellsing-10
« Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2005, 12:42:40 am wysłana przez Gipsi »

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 27, 2005, 08:41:07 am »
Ja tam stwierdziłam że YSi jest nie za bardzo dobry do ściągania dużych plików,zawsze jak ściągam to mi sie coś zacina.Nie wiem czy opłaca sie przez niego ściągać...a dziś mój kolega przyniusł mi Naruto ;P wszystkie odcinki od 1 do 125.Tylko jeszcze musi załatwic pomiędzy 76,a 100,bo temu od kogo załatwiał poszła płyta XD i będę mieć wszystkie ;P.Jak by ktoś chciał to może się zgłosić ;P
eee aktualnie odcinków jkest 139 czy 140 jakos tak sam jestem na 133

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 29, 2005, 12:49:13 pm »
ściągaj normalnie przez Mozille a nie przez flash geta i powinno się zassać
nie czytasz co pisze -_- flashe gietem sie NIE DA... a normalnie FFem konczy mi po ściągniciu kilku mb :/ i nie mam zadnych wiekszych problemow z netem

ehhh zostawiłem ściaganie na noc i uwaga ściagneło mi sie... 0kb >_<
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2005, 12:49:37 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 29, 2005, 04:55:05 pm »
Tada!

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu - Illusion 3: Go with chest hair

Wiem.. długo to zajęło, ale najpierw zapomniałem, a potem miałem kłopot z upload'owaniem... ale teraz mam zamiar ruszyć znowu... jeszcze raz daję 3 odcinek, bo ludzie narzekali, że nie działa...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 30, 2005, 02:34:38 am »
Megaupload.com is growing very rapidly. We apologize if you are experiencing slow download speeds.
We are adding fast and powerful servers in the coming days & weeks. We will provide you with a
flawless service in the near future. Please be patient. It is our mission to make you happy.
pewnie dlatego nie moge nic sciągnąć -_-''

ostatnia próba...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2005, 02:35:20 am wysłana przez MarvelliX »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 01, 2005, 01:52:41 pm »
HELLSING UPDATE

Marv:
Ten odcinek wżuałem już kilka dni temu  jak sprawdzałem czy działa link to zassał mi się cały... nie wiem jak teraz będzie po tym co wkleiłeś... ale sprubój...

aha i napisz mi których odcinków nie udało ci się ściągnąć z tych danych przeze mnie to się wżuci jak oni już zrobią te swoje sprawy z serwerem....

Hellsing - 11
« Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2005, 01:54:13 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 01, 2005, 04:06:00 pm »
noniewiem, z megauploudu wszystko pieknie leci ;] tylko czekam na czwarty JWIHNG ;] a na ysi to była szansa 10% że sie łaskawie raczy ściągnac :P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 01, 2005, 08:23:38 pm »
Oto i jest czwarty odcinek Jungle wa itsumo Hale nochi Guu... ściągajcie i podziwiajcie....:

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu - Illusion 4: Good Morning Kiss

powiem jeszcze, że to jeden z lepszych odcinków..... zdecydowanie jeden z lepszych... miłego oglądania.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 02, 2005, 01:52:27 am »
zaczymałem sie na 4 i po czterech próbach przestałem ściagać... wiecej nic nie zasysałem

-----

wychodzi na to że 4 nie działa bo 5 mi sie wydoiła całkiem wmiare szybko (z 5h :F)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 02, 2005, 12:17:56 pm »
to ciągnij dalsze episody i póxniej ci najwyżę czwarty jeszcze raz nagram... swoją drogą to ty masz chyba internet przez dekoder polsatu ze ci tak wolno śćiąga ;/
niektóre z dalszych dzialały na pewno bo kilka sam sprawdzałem czy da sie zassać i jakoś to szło normalnie ;]