Tamaya:
13 odcinek działał normalnie? bo jakoś mi się niechce wieżyć że zgrał się bez zażutów... jakby się nie dało ściągnąć to napisz...
W domu na explorerze zacinało po 50 %, a innych wyszukiwarek nie testowałam jeszcze. Podobno na Operze jest dobrze, bo brat mówił, że w sklepie poszło im w 20 min na szybkim łączu, więc sam link jest prawdopodobnie w porządku.
wahahaha... ;( ten Hellsing zaczymał sie na 97% i stoi... :cry: ja to mam do niego pecha :/
nieno YSi to jednak niejest fajna rzecz do wiekszych plikow =/
>_< od czego wogule to całe zatrzymywanie niby zalezy? -_-''
Może ściągacie jak jest zwiększone korzystanie z serwera, albo zbyt długi czas zajmuje samo ściąganie. Filmy od Tanta łatwo się ściagały, ale po jakichś dwóch godzinach też mnie rozłaczało i musiałam wrzucać link od nowa do wyszukiwarki, bo inaczej nie chciało połaczyć. Jak macie dostęp do przegladarki Opery to tam jest opcja wznawiania i podobno zawsze zapamiętuje gdzie rozłączyło.
Ja muszę przerwać wysyłanie plików, bo cośmało fajnego stało się z moim łączem, a konkretnie z 512kb/s spadła przepustowość do jakiś 160kb/s
He he. Standartowa prędkość mojej neostrady jak sobie sprawdzam licznik.
Raczej faktycznie wysyłanie przy tym nieco zajmuje, chyba nawet więcej niż ściaganie jak zauważyłam.