No dobra.. widzę, że chłopaki są niewyżyci, to znajcie teraz dam wam do czego powzdychać.
Tant - numeru unoTo z imprezy z przed miesiąca. Celowano we mnie aparatem w miarę krótko, więc nie zdążyłem wykrzywić mordy w dziwny sposób (vide drugie zdjęcie). Ludzik obok mnie siedzący to Ołdi, taki tam człowiek, co go znać nie musicie, bo go nigdy tu nie zobaczycie najpewniej.
Tant - drugie numero unoTu już celowano we mnie dłużej i zdążyłem głupią minę zrobić. Obok jest Agatka, ta sama co na kilku zdjęciach poprzednich. Wstawiona została na osłodę, co byście nie musieli całej uwagi skupiać na mojej krzywej mordzie.
17 lat ciotka? No fajna akcja ;]
Ja mam 18to letnią przyrodnią bratanicę... a zresztą co wam opowiadał będę...
Moja koffane bratanice przyrodnie + niezidentyfikowany mieczysławTa z prawej to rzeczona wyżej 18ka, mieszkająca pod łodzią. Imie jej to Julita i, wstyd się przyznać, jest dresiarą. Reszta niech będzie milczeniem. Mietek z lewej to jej chłopak najpewniej.
Sexbomba w środku, to siostra Julity, Ola, będąca jednocześnie inteligentniejszą z tego rodzeństwa. Bardzo inteligentna jak na swój wiek, pamiętam jak pare lat temu biegała po moim ogródku ze sporym kijem i biła po nogach moich kumpli. Wyrośnie na spoko dziewczyne, możecie już ją zacząć wyrywać powoli hehe...