Dobra ludzie... teraz szykujcie się na coś.. hmm.. strasznego.... ja naprawde nie rozumiem, dlaczego narażam was wszystkim, na tak straszne widoki, no ale może taki Musiolik, czy inny członek mojego fanclubu uzna to za warte uwagi, czy coś.... oto nadchodzą moje zdjęcia...
Zdjęcia grupowe są ZŁE - Wyszedłem jak pawian, wiem... ale uwierzcie mi, na kilku zdjęciach, które u Mlecznego były strzelane wyszedłem dużo gorzej...
A żeby wam to zdjęcie nie popsuło całkowiecie mojego mroczno-bishoneńskiego wizerunku, na jaki sobie od tych dwóch lat pracuje, to macie coś normalniejszego, na czym przypominam odrobinę człowieka:
Wasz idol na tle choinki, z profilu - głowa niekompletna, to ten bekowy programik mojej twarzy nie znalazł na tym zdjęciu heheheh
Wasz idol na tle choinki z przodu - River Phoenix 69% (rodzina Paul'a Phoenixa?), Liv Tyler i Demi Moore 68% (ależ ja piękny jestem).
Wasz idol na tle większości pokoju - to takie dziwne, obklejone po prawej to są drzwi wejściowe heh... Bryan Adams 63%, Clark Gable 53% i Andriy Shevchenko 52%