Zamknąłem bo mam taką akcje jak qiax... nienawidze jak ktoś zaśmieca moje tematy... a fakt niektórzy umieszczają tam co drugą pisoenke jaką usłyszą jest "nie halo", równie dobrze możecie pisać w Jaka To Muzyka albo wogóle zgłosić się do programu jaka to melodia.
zamykać temat, w którym chcą pisać ludzie i piszą inteligentnie...
raz na 3 posty piszą inteligentnie... na początku było spoko po około 3 stronach zaczeliście walić tam wszystkiep iosenki które akurat zasłyszeliście w winampie i pomyśleliście "hey sopko piosenka. napisze sobie o niej na forum w genialnej piosence... a później usłysze jutro inną i oniej sobie napisze też...."
Ten temat był dla mnie czymś co miało mnie w pewien sposób wkręcić w waszą muze, w piosenki które słuchacie po kilkanaście kilkadziesiąt razy, a nie że sobe aktualnie przesłuchacie płyte i ta wam się psodoba... zawsze wymeinialiście jakieś tracki i było elo, poznałem kilka songów Guano Apes, Metalici, Yngwie Malmsteina które nieznałem itd. a teraz wchodzicie i śpiewacie mi Koze i jąkacie o glanach.. napisz se to w muzycznych cytatach albo gdzieś... ale nie chodzi mi przecież tylko wogóle przesłuchujecie jakąś płyte a póxniej wymieniacie mi ze kilka piosenek jest fanych alen ajlepsza jest XXX... to miałą być genialna pisoenka, jednak tóra was zauoczyła bądź ta którą słuchacie już zajebiście długo i każdy dzwięk sprawia że macie wzwód... zanim założyłem genialn piosenke mogliście pisac nrmalnie w "Jakiej muzyki słuchacie..." teraz nie możecie?
Dla mnie ten temat był naprawde super, dzięki niemu poznałem tak świetne piosenki jak Despa - Yami ni Furu kiseki czy coś takiego, Treshold i jeszcze kilka innych tracków mną zakręciło... ale czy nie przesadzacie i nie wżucacie tam zbyt wielu piosenek? piosenek które wam się "tylko podobają".
Wiedziałem ze tamat i tak i tak zostanie otwarty... ale załóżcie sobie temat "ostatnio słuchana piosenka" jeśli sie wam coś podoba... specjalnie zrobiłem ten pochopny kok bo wiedziałem że i tak się nie zgodzicie na zamknięcie, ale apeluje -jest też tamat Jakiej muzyki słuchacie -i od dawna nie funkcjonuje on jako temat do przekazania jakiego gatunku muzyki słuchacie bo nie było by zapisanych w nim tyle stron więc rwnie dobrze możecie pisać tam posty... to tak jak ja bym o mandarynie pisał w genialnej piosence bo ostatni mi się spodobał jej track jeden ;/
ja tez tam nie sypie każdej pisoenki japańskiej któa mi się wydaje fajna... do tego mam inny topic. Tam taram się dać tę która akoś maxymalnie mnie podjarała albo jara już dosyć długo.
Anyway spoko, nie mam nic przeciwko temu żeby temat był otwarty ale nie lubie jak ktoś zaśmieca mi temat.. poprostu.